Credit rapid – pe termen scurt

Credit Fix IFN oferă credite rapide pe termen scurt. Pentru a putea solicita un credit rapid este necesar doar sa selectezi suma și perioada dorită pe site-ul www.creditfix.ro., să completezi cererea de credit, să încarci copia C.I si extrasul de cont al cardului de salariu pe ultima lună incheiată. Poți solicita pană la 1000 de lei pentru o perioadă de 35 de zile și vei avea banii pe cardul de salariu în aproximativ 2 ore.

                         

Doar prin CreditFix.ro poți obtine un produs unic, un credit preaprobat, o rezervă de bani, la dispoziția ta pe care sa o poți accesa urgent telefonic sau din contul de client, atunci când întampini o situație neprevazută.
Împrumuturile oferite  se adresează celor care au un venit lunar constant încasat pe un card bancar, chiar și celor cu pensii sau salarii mici și care având de rezolvat o problemă urgentă au nevoie de bani pe termen scurt.

Condițiile de creditare sunt:
● vârsta minimă 18 ani
● încasarea venitului pe card
● venit lunar net de minim 500 de lei.
● se acceptă și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.

 

            

CARACTERISTICI IMPORTANTE :

La creditele rapide poti apela de fiecare data atunci cand ai cheltuieli neprevazute, cand ai plati urgente de facut sau cand iti doresti ceva dar nu mai poti astepta pana primesti salariul. Dupa finalizarea acestei cereri, un operator CreditFix te va contacta, raspunsul il vei primi in cel mai scurt timp posibil, iar banii ii vei primi in contul de salariu sau pensie.

CreditFix te ajuta cu un credit rapid online. Nu trebuie sa te deplasezi pana la sediul institutiei, cererea de credit va fi completata on-line, documentele necesare vor fi transmise electronic prin fax sau e-mail, iar banii ii vei primi in contul de salariu sau pensie. Totul se face simplu si rapid, in cel mai scurt timp posibil.

Creditul rapid online este special conceput pentru cei care nu au timp sa se deplaseze pana la o banca sau o institutie financiara, pentru cei care au un program incarcat, nu au timp de stat la cozi, dar au o cheltuiala neprevazuta, iar accesarea creditului va fi strict confidentiala. Daca esti deja client, trebuie doar sa intri in contul de client si sa soliciti noul imprumut dorit.

 

         

Exemplu:

  • Imprumut 1,000.00   pentru 35 zile
  • Dobanda    420.00    dobanda/zi 12.00
  • Total plata 1,420.00  20 Decembrie 2015

* Rata dobanda: 1.20 %/zi* DAE: 3,773.91

          

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.