Storcator Hurom Slow Juicer HG Elite – reducere 50 lei

HUROM este un brand Coreean de renume infiintat in 1974. Pe parcursul celor patru decenii de existenta firma a patentat noi tehnologii de stoarcere a legumelor si fructelor, devenind lider mondial in producerea storcatoarelor Home Professional. In 1992 este conceput primul storcător HUROM cu ax melcat (orizontal), aparat caruia i-au fost acordate 7 brevete de invenție intre anii 1992 – 1998. In 2007 HUROM introduce primul storcator vertical cu ax melcat din lume. Storcatorul HUROM a fost initial dezvoltat in scopuri terapeutice, intentia fiind de a stoarce suc din iarba de grau. Datorita faptului ca aceasta sarcină este foarte dificilă, a fost nevoie sa se dezvolte o tehnologie noua, capabila să facă acest lucru.
Aceasta metoda de stoarcere lenta prin presare la rece a fost patentata de HUROM iar succesul ca dispozitiv medical a impulsionat echipa de cercetători HUROM sa se concentreze pe imbunatatirea continua a caracteristicilor acestui produs.

Storcator Hurom Slow Juicer HG Elite, 43 RPM, Carcasa Inox, Include 2 site, Gri (HG-SBE11 - HG Evolution)

 HG Elite este performant:

 • Ax melcat dublu – design nou, tehnologie nouă, ax melcat cu două emisfere pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabilă cu a unui storcător din generația anterioară. Forma nouă face și ca axul melcat să fie mai ușor de curățat.

 

 • Stoarcere ultra-lentă (43 de rotații pe minut) – Generația a doua de storcătoare HUROM HG stoarce ultra-lent, la 43 de rotații pe minut, reducând astfel, la minim reacțiile oxidative. Sucul nu se încălzește, nu este amestecat cu aerul, sucul obținut are o textură uniformă, este sănătos, conține tot ce este mai bun în fructele, legumele și frunzele pe care le stoarceți.

 

 • Sită nouă, tehnologie revoluționară – Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același material ultra-rezistent ULTEM și oțel inoxidabil.

 

 • Ambele site din ULTEM – spre deosebire de modelele anterioare, HG Elite beneficiază de două site din ULTEM (sită grosieră și sită fină), însemnând că acum, chiar și rădăcinoasele sau legumele cu o textură mai dură pot fi procesate și cu ajutorul sitei fine. Mai mult, puteți utiliza sita grosieră pentru a obține delicioase smoothies, puteți încerca diverse combinații sau chiar inventa dumneavoastră o combinație care să vă poarte numele.

 

 • Clapetă pentru controlul evacuării resturilor – Noutate absolută, clapeta conferă acestui storcător excepțional și valențe de smoothie-maker, în măsura în care, blocând gura de evacuare a sucului dar și evacuarea resturilor, puteți obțineți smoothies din combinații interesante de fructe proaspete sau congelate, lapte, iaurturi, lapte de soia, migdale, nuci, etc. De asemenea, clapeta oferă posibilitatea controlului umidității resturilor, puteți obține un suc mai filtrat sau unul mai dens în funcție de poziția în care plasați clapeta (Deschis = un suc mai clar, Închis = un suc mai dens). Se poate opta și pentru o poziție intermedia

hg exploded

 

SLOW SQUEEZING SYSTEM este patentat de Hurom ca fiind un nou sistem inovator de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului ca si in cazul storcatoarelor centrifugale ci doar prin presare la rece la viteza mica, reusindu-se prin aceasta noua tehnologie o stoarcere naturala, maximizarea cantitatii de suc, cu pastrarea culorii si a gustului natural, practic un suc mai sanatos cu pastrarea mai multor vitamine, minerale, enzime, nutrienti si antioxidanti decat in cazul utilizarii storcatoarele clasice centrifugale.

Prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc pe langa legume si fructe , si din frunze, iarba de grau, germeni si radacinoase.

Acest tip de storcator a fost creat pentru cei care isi doresc o mai mare varietate de sucuri decat cele realizate cu storcatoarele centrifugale.

 

https://i1.wp.com/s26.postimg.org/s0n886oax/Hurom_HG.jpg?w=1140

Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:

 • ai 14 de zile calendaristice la dispozitie pentru a solicita returul produselor achizitionate de aici;
 • transport GRATUIT  in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 99 lei;
 • transport GRATUIT  in  afara Bucurestiului  pentru comenzi mai mari de 299 lei;
 • plata se poate face ramburs, prin transfer bancar sau online „3-D Secure”;
 • ca sa returnezi o comanda, e de ajuns  telefonezi sau sa  trimiti un email;
 • deschizi coletul inainte de plata.
 • Garantie :24 luni
 • Garantie Motor: 120 luni

Pretul acestui produs, este de  2.149,00 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat acum de la magazinul marketonline.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 2.199,00 lei.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

Recomand personal cumpararea acestui produs deoarece este performant iar pretul a fost redus cu 50 de lei 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.