Paco Rabanne Black XS Potion For Her(pentru femei) – reducere 51 lei

Promotia este foarte avantajoasa !

Parfumul Paco Rabanne Black XS Potion For Her a fost lansat in februarie 2014,conceput ca un adevarat elixir al dragostei.Black XS Potion for Her se deschide cu acorduri picante de grapefruit, care duce la inima de trandafiri rosii de Baccara si spanz roz. Baza dispune de extract cald de santal negru si chihlimbar.

Nota de top este prima aroma pe care o simti la prima pulverizare de parfum. Aceasta nota este foarte volatila si se evapora repede.

Nota de mijloc (inimii) este cea care defineste aroma unui parfum. Apare dupa nota de top, de la cateva minute pana la o ora si se mentine mai mult timp.

Nota de baza este cea mai persistenta. O poti simti intre 30 de minute si o ora dupa aparitia notei de mijloc. Nota de baza ramane pe piele cel mai mult, la unele o poti simti chiar si in ziua urmatoare.

Paco Rabanne Black XS Potion For Her 50 ml             Paco Rabanne Black XS Potion For Her 50 ml

 

Paco Rabanne Black XS Potion For Her 50 ml

Grapefruit, violeta, trandafir, trandafirul craciunului, lemn de santal, chihlimbar.

Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:

  • Transport Gratuit pe tot teritoriul tarii in cazul comenzii al 1 Parfum sau 1 Parfum + 1 Produs Suplimentar(Cosmetice); sau In cazul comenzii Produse Suplimentare (Cosmetice) in valoare de peste 150 RON.
  • Livrarea coletelor va fi efectuat prin firma de curierat Nemoexpress
  • Plata produselor se va face prin ramburs in toate cazurile. Astfel, pretul produselor comandate se va achita curierului.
  • Exista posibilitatea de a stabili cu firma de curierat un orar de livrare. Acest lucru trebuie specificat in campul mentiuni la lansarea comenzii.
  • Societatea  comercializeaza exclusiv parfumuri originale, de aceea ofera o garantie de rascumparare de 100% pentru toate parfumurile expediate.
    In cazul in care nu sunteti multumiti de parfumul expediat, semnalati acest lucru in scris la adresa:info@parfumexpress.ro
  • Daca doriti livrarea produselor la locul dvs. de munca, la comanda treceti denumirea firmei in rubrica „Observatii”.
  • Clientul achita prin ramburs curierului contravaloarea comenzii la preluarea produsului.

Pretul acestui parfum  select este de 169 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat chiar acum de la magazinul parfumexpress.ro.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

Pretul initial al produsului a fost de 220 lei.

Reducerea de 51 lei si calitatea acestui parfum sunt doua doua lucruri foarte importante de care trebuie sa profitam acum pentru a  cumpara acest  parfurm original.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.