Masina de sex – oferta avantajoasa

Caracteristici: 

– vine dotata cu o telecomanda cu infrarosu cu ajutorul careia puteti regla functiile

– functioneaza pe baza de baterii sau curent

– poate fi folosita atat vertical cat si orizontal

– cuprinde un dildo – dimensiuni: 20 cm / 4.7 cm

 

Masina de sex - Erotic Dream Bag              Masina de sex - Erotic Dream Bag          Masina de sex - Erotic Dream Bag

Avantajele achizitionarii acestui produs de la magazinul vibratoaredelux.ro sunt:

  • Livrarea prin posta romana costa 10 lei iar coletul il veti primi in 48-72 de ore, iar prin curierat rapid costul este de 20 lei, termenul de livrare fiind de 24 de ore.
    In cazul in care comanda dumneavoastra depaseste suma de 150 lei, livrarea prin Posta Romana este Gratuita, iar daca valoarea comenzii este mai mare de 300 lei, livrarea prin Curier Rapid este Gratuita.
  • Livrarea se face prin sistem ramburs
  • In cazul livrarilor in sistem ramburs, plata se realizeaza la primirea coletelor.
  • Curierii va vor contacta telefonic inainte de livrarea comenzii pentru a le confirma ca puteti primi comanda la adresa stabilita.
  • In cazul livrarii prin Posta Romana, dumneavoastra va trebui sa mergeti sa ridicati coletul de la posta dupa primirea avizului.
  • Datorita faptului ca serviciile Companiei Nationale Posta Romana nu au ajuns la o fluidizare perfecta, este posibil ca avizul de instiintare ca ati primit un colet sa nu ajunga la dumneavoastra. Astfel in cazul in care acest aviz nu a ajuns la dumneavoastra, sa mergeti in termen de 4 zile lucratoare la oficiul postal ce apartine de adresa furnizata de catre dumneavoastra. Toate coletele confirmate de operatorul site-ului sunt expediate 100%.
  • Pachetul este discret, iar ambalarea se face in conditii de igiena maxima in pachete mate ce nu dezvaluie continutul.
  • Nu exista limita minima pentru a face comanda! Se garanteaza confidentialitatea datelor.Adresa dumneavoastra de e-mail si datele personale fac obiectul numai al relatiei pe care o aveti cu site-ul www.vibratoaredelux.ro. Preturile au inclus TVA.

Pretul acestui produs este de 2.649,90 lei si poate fi comandat acum de la magazinul vibratoaredelux.ro.

Masina de sex - Erotic Dream Bag

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.