Bicicleta dama, Blaze Girl 26″ – reducere 35%

Marca KETTLER simbolizeaza calitatea germana, stilul şi durabilitatea şi este recunoscuta la nivel global, fiind prezenta la ora actuala in mai mult de 70 de tari din intreaga lume. Spiritul vizionar al companiei este demonstrat prin intermediul produselor sale care au facut istorie:

prima bicicleta din aluminiu din lume, cu care a revolutionat in 1977 KETTLER lumea biciclistilor;
bicicleta de exercitii pentru acasa „Golf”, concept dezvoltat in anii optzeci,care a devenit in scurt timp cel mai popular echipament de fitness din Europa;
KETTCAR, primul cart, lansat acum 50 de ani, cu care au crescut multe generaţii de copii şi adolescenţi, avand un numar de peste 16 milioane de exemplare vandute in întreaga lume;
prima masa de tenis din aluminiu, rezistenta la intemperii, lansata in 1974, recunoscuta si astazi pentru funcţionalitatea sa inovatoare.

Blaze Girl 26"

DESCRIERE PRODUS :

– Numar viteze: 21
– Inaltime cadru: 44 cm
– Tip cadru: fete/monotubular
– Marime roata: 26 ”
– Culoare: albastru mat

Avantajele achizitionarii acestui produs sunt:

 • Termenul de livrare este de la 1 la 3 zile, dar poate varia în funcţie de produs şi disponibilitatea sa. Factura fiscală pentru produsele comandate va fi expediată ulterior prin poştă, în termen de 15 zile de la recepţia comenzii, deoarece produsele sunt trimise direct de la depozit (pentru o livrare cât mai rapidă), iar factura este emisă la sediu. Chitanţa pentru suma achitată va fi emisă de curier.
 • Pentru comenzile a căror valoare depaşeşte 1000 de lei, transportul si montajul sunt gratuite. Costurile de transport, atunci când se aplică, se calculează automat şi sunt afişate în momentul în care se plasează comanda. Valoarea costului de transport variază în funcţie de destinaţie, greutatea pachetului şi modalitatea de plată.
  Curierul vă va transmite telefonic ziua şi ora livrării.
  Plata se poate face prin transfer bancar, online prin card sau cash, la livrare.
 • Poti plati in 7 rate fara dobanda online.
 • Poti aplica acum pentru Card Avantaj
 •  
  – Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea „CardAvantaj” din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: X rate fara dobanda sau integral.
 • Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank, introducerea datelor dumneavoastra personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti.
 • Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.
 • Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.
 • Aveti posibilitatea sa returnati produsul in 14 zile.

Pretul acestui produs este de 1883,99  lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat acum de la magazinul kettler.ro.

Pretul initial al produsului a fost de 2.899,00 lei.

Pretul promotional este valabil o perioada limitata de timp.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece este de o calitate superioara iar reducerea este de 35%.

Acesa bicicleta de dama reprezinta o achizitie de exceptie.

In acest fel economisiti bani si cumparati produse de calitate !

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.