Cursuri after-work – platforma de cursuri interactive

DallesGO este in prezent cea mai cunoscuta platforma de cursuri interactive din Bucuresti, devenind un etalon pentru excelenta in educatia alternativa, contemporana.

Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie. Profesorii au cariere spectaculoase, disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe experienta lor, fiind profesionisti reputati in domeniile pe care le reprezinta. Cursurile sunt interactive si iti dau ocazia sa iti probezi in timp real aptitudinile, sa dezvolti proiecte creative de impact si sa beneficiezi de networking intr-un context benefic profesional si social. Fiecare curs are o finalitate concreta – fie o expozitie, o activare online sau un proiect specific.

         

 

                                                                

TREI MOTIVE CARE FAC DIFERENTA  
PROFESORII

Creat din pasiunea pentru dezvoltarea personala in industriile creative si conceput ca un spatiu de learning, de auto-descoperire si de networking cu profesionisti din industria creativa, DallesGO continua sa creasca, oferindu-le cursantilor sai experiente din ce in ce mai interactive si o educatie profesionala prin excelenta. Nu intamplator, pentru cursurile after work de la DallesGO inca de la inceput au ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charisma si reputatie profesionala puternica.

METODA DE LUCRU

Cursurile sunt interactive si ofera un context puternic de networking si exercitiu, intr-un mediu racordat la tendintele actuale din industria creativa.

FINALITATEA

Cursurile DallesGO au o finalitate concreta in cadrul fiecarui modul ales, tradusa prin proiecte speciale (campanii de PR si online, prezentari de moda, shootinguri fashion&beauty, expozitii sau implicarea in evenimente partenere DallesGO).

Cursurile DallesGo sunt urmatoarele:

Pentru a te inscrie la unul din cursurile enumerate mai sus, acceseaza acum dallesgo.ro.

Recomand personal inscrierea la aceste cursuri, abordate intr-un mod profesionist, deoarece ele reprezinta pasul catre o cariera de succes.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.