Dispozitiv de localizare prin GPS – reducere 68%

Acum masina ta este in siguranta!

Acest dispozitiv permite localizarea si monitorizarea persoanelor, automobilelor, motocicletelor sau practic al oricarui tip de vehicul care poate transporta aparatul cu dimiensiunile reduse de  64x46x17 mm.

Dispozitivul este prevazut si  cu o carcasa magnetica suplimentara ce permite atasarea cu usurinta pe suprafete metalice.
Modul tracking dispune de functii multiple prin care dispozitivul va poate semnaliza: depasirea unei anumite viteze, parasirea unui perimetru prestabilit, punerea in miscare a automobilului/obiectului pe care este montat. Deasemenea dispozitivul are si functia de microfon perimetral, printr-un simplu apel telefonic puteti asculta, in timp real, tot ce se intampla pe o raza de pana la 10m in jurul GPS Tracker-ului.

GPS tracker-ul utilizeaza o cartela SIM GSM, fiind compatibil cu orice retea: Vodafone, Orange, Cosmote, Digi. Dupa ce apelati numarul cartelei instalate in el, va raspunde cu un SMS, raportand pozitia(coordonatele GPS). Timpul de raspuns prin SMS este intre 10-25 secunde de la initierea apelului catre el, depinzand de retea.

Mai mult, detine un buton SOS, care, atunci cand este apasat, trimite automat un sms catre un numar prestabilit, cu coordonatele dispozitivului. In acest fel poate fi dat in folosinta copiilor, batranilor, familiei in general.

Dispozitiv GPS    Dispozitiv GPS                                                    Dispozitiv GPS

Functii:

 •          Localizarea si urmarirea unui  vehicul sau persoane ce poarta dispozitivul GPS
 •          Transmisie audio in timp real prin intermediul microfonului incorporat
 •          Avertizare in momentul in care se depaseste o viteza prestabilita
 •          Atentionare in momentul in care se depaseste un perimetru predefin
 •         Montarea usoara pe suprafete metalice datorita capacului cu magneti

  Continutul pachetului:

  ·         2 Acumulatori

  ·         Incarcator 220V

  ·         Capac Magnetic

  ·         Cablu USB

  ·         Incarcator pentru acumulatori

  ·         Husa pentru protectie

  ·         Manual de utilizare

Mentiuni!
Nu include cartela GSM.  Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala. Folositi cartele GSM in retea 2G (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz).

 

Avantajele achizitionarii acestui produs:

-plata folosind Cardul (Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard, prepaid, de debit sau de credit, indiferent de banca emitenta indiferent daca aceasta este in interiorul sau exteriorul Romaniei);

– plata prin Pay Pal;

– plata prin Transer bancar;

Pretul acestui produs este de 189 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat chiar acum de la magazinul teamdeals.ro.

Pretul initial al pachetului a fost de 600 lei.

Recomand cumpararea acestui produs deoarece are grija de bunurile tale si de familia ta,  iar  reducerea de 68% este semnificativa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.