Cauciucuri noi – preturi foarte bune

Daca doresti sa-ti schimbi cauciucurile la masina ta, acum ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama foarte variata de producatori.In plus ai posibilitatea sa compari cele mai bune preturi pentru tine.

Categoriile sunt urmatoarele:

 

 

     

 

Avantajele achizitionarii anvelopelor de la acest magazin sunt:

 • Cauciucurile sunt livrate prin curier direct la domiciliul dvs. Ei livreaza la aceeasi adresa la care trimit si factura. Puteti monta cauciucurile singur sau puteti apela la un service (statie de montare)
 • Cauciucurile pot fi trimise de asemenea prin curier la o adresa alternativa. In acest caz, trebuie sa specificati adresa de livrare si persoana autorizata sa primeasca cauciucurile in numele dumneavoastra.
 •  Termenul normal de livrare este intre 7 si 10 zile lucratoare. 90% din comenzile  sunt  livrate in 10 zile lucratoare (ATENTIE! Termenul de livrare depinde de disponibilitatea cauciucului comandat).
 • Plata ramburs. Contravaloarea comenzii este achitata in numerar, la livrare, reprezentantului firmei de curierat. Nu se percep taxe suplimentare.
 • Plata prin card de debit. Accepta carduri Visa Electron si Maestro. Dumneavoastra introduceti datele cardului, ei livreaza si debiteaza cardul in momentul comandarii.
 • Platiti cu usurinta prin card de credit. Accepta Visa si Mastercard. Dumneavoastra introduceti datele cardului, ei livreaza si debiteaza cardul dupa livrare.
 • Prin transfer bancar.Transferati suma de bani in contul care apare pe factura. Dupa ce s-a realizat transferul, vor livra cauciucurile. Dupa efectuarea platii te vor ruga sa  trimiti o copie a ordinul de plata prin fax la numarul de mai jos. Datele  bancare sunt:Cod de inregistrare fiscala: RO16420310

  Cont bancar:

  Raiffeisen Bank Agentia Timisoara – Retail
  Numar de cont (IBAN):
  LEI: RO65RZBR0000060017026409
  EUR: RO11RZBR0000060017026411
  SWIFT RZBROBU

 • Aveti dreptul de  a returna produsele comandate fara a indica motivele in termen de 14 zile calendaristice de la momentul in care dvs. sau o persoana desemnata de dvs. a acceptat livrarea.
 • Toate sumele incasate de la dvs. va vor fi restituite, inclusiv costurile de livrare.
 • Va ofera posibilitatea de a returna produsele comandate in termen de 30 de zile calendaristice de la acceptarea livrarii. Acest termen il depaseste pe cel impus de lege care este de doua saptamani.

Preturile includ TVA si transport pe teritoriul tarii.

 

 

Cauciucurile pot fi achizitionate acum de la magazinul cauciucuridirect.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.