Cel mai spectaculos tratament de intinerire cu celule stem umane – reducere 41%

Descrierea promotiei

Nano-extractele mezenchimale: cel mai spectaculos tratament de intinerire cu celule stem umane, ce depaseste cu mult orice tehnica PRP sau “terapie vampir” cunoscuta, precum si orice tip de filler cu acid hialuronic sau botox in intinerirea pielii imbatrinite sau degradate biologic – PREMIERA ABSOLUTA IN ROMANIA.

Licentiata sa opereze cu asemenea tehnici de catre ICMS (The International Cellular Medical Society, Canada), si ACMA (The American Cellular Medicine Association, USA), clinica noastra a lansat de curand, IN PREMIERA ABSOLUTA IN ROMANIA, un tratament ce depaseste cu mult orice tehnica PRP sau “terapie vampir” cunoscuta, precum si orice tip de filler cu acid hialuronic sau botox in intinerirea pielii imbatrinite sau degradate biologic.

 

Tratament intinerire

Beneficiez de un pachet compus din:

— consult primar pentru calibrarea tratamentului;

— anestezie de suprafata si/sau inhalosedare;

— recoltarea si activarea nano-extractelor mezenchimale cu prostaglandine de inalta puritate;

— ultrasunete focalizate, de inalta frecventa, pentru declansarea asa-numitului proces de “transdiferentiere celulara”

— consultatie post-interventie, la interval de 14 zile de la data incheierii procedurii

Este pe deplin acceptat astazi faptul ca orice celula matura – imbatrinita, bolnava sau epuizata biologic, poate dobandi caracteristicile unor celule “mai tinere” printr-un contact intim – desfasurat la nivel molecular, cu acestea din urma; el este “mediat” de structuri biologice ce vor forta asemenea celule sa-si aminteasca “tineretea” la nivel biochimic.

In acest fel, nano-extractele mezenchimale  devin elemente fundamentale ale proceselor biologice de crestere, reparare si regenerare a organismului, putandu-se transforma in orice tip de celula, caracteristica organului sau tesutului in care se gasesc, sau in care sunt … implantate!

Aceasta este principiul ce sta la baza unui asemenea tratament care incepe cu separarea nano-extractelor mezenchimale din sangele periferic si activarea lor cu prostaglandine de inalta puritate; dupa 3 etape de purificare si concentrare, ele se vor injecta in dermul profund si supuse apoi actiunii unui camp de ultrasunete focalizate, de inalta frecventa, pentru a declansa asa-numita “transdiferentiere celulara”: PROCES NATURAL, DE PROLIFERARE CELULARA, IN URMA CARUIA CELULELE STEM INCEP SA SE REPRODUCA INTR-UN RITM ACCELERAT SI SA REALIZEZE O “COPIE EXACTA” A TESUTULUI IMBATRINIT SAU DEGRADAT BIOLOGIC.

DE DATA ACEASTA, UNA TANARA, SANATOASA SI PE DEPLIN COMPETENTA BIOLOGIC … DUPA “MODELUL” CELULELOR TINERE IMPLANTATE!

Inca de la prima sedinta se va putea constata o: — imbunatatire semnificativa a tonusului si a texturii tegumentului; — refacerea volumetriei faciale la nivelul obrajilor si a pometilor; — o structura a pielii cu mult imbogatita in colagen si elastina si astfel, atenuarea semnificativa (nu de putine ori, pana la disparitia completa) a ridurilor profunde si de expresie; — un aspect relaxat si odihnit al fetei, etc.

Intreaga procedura este una minim-invaziva, lipsita complet de orice risc, indiferent de varsta pacientului sau tipul de piele; folosindu-se exclusiv preparate autologe (persoana care doneaza sangele este in acelasi timp si cea care primeste nano-extractele mezenchimal, obtinute) nu are cum dezvolta efecte mutagene, alergice sau cancerigene, si nici nu poate induce vreo boala transmisibila. Din acelasi motive, nu este o tehnica periculoasa: practic, orice persoana ce nu prezinta fisuri, tumori, infectii sau alte probleme in zonele de interes se poate supune unei asemenea proceduri. Si – in final, rata complicatiilor dermatologice: aceasta este redusa aproape la zero, problemele ce pot aparea fiind legate doar de intarzierea vindecarii, care intr-un final tot se va produce … doar cu cateva zile mai tarziu!

IMPORTANT DE RETINUT: toate etapele de recoltare, preparare, folosire si eliminare se vor efectua in prezenta dvs., pentru a avea siguranta nu numai ca vi se administreaza propriile celule, dar si faptul ca restul nefolosit este distrus integral.

Toate procedurile sunt realizate de dr. Stanescu Radu-Mircea, membru cu drepturi depline al American Academy of Aesthetic Medicine, Societatii Stiintifice Romane de Ozono-Oxigenoterapie, Asociatiei Romane de Medicina Anti-Aging, Societatii Romane de Medicina Estetica, Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa, Asociatiei Medicale Romane, partener al European Co-Operation of Medical Ozone Societies.

Practicata in sistem ambulator, o asemenea procedura nu necesita internare, dureaza in medie intre 50-80 minute, iar dupa tratament, pacientul poate reveni (aproape) imediat in activitate, fara restrictii semnificative. Rezultatul se va observa semnificativ la cateva zile de la interventie (cu toate acestea, amplitudinea maxima va aparare in 2-3 luni de la data incheierii procedurii) si se va mentine intre 12-18 luni, bineinteles, cu variatii de la pacient la pacient – in functie de varsta, gradul de hidratare al pielii, pigment, etc.

 

Conditii de utilizare

Puteti utiliza personal 3 vouchere, iar restul le puteti oferi celor apropiati;

Este necesara programare telefonica in prealabil, la numarul de telefon afisat in cupon.

Programarile se fac cu minim 72 de ore inainte.

 

Avantajele achizitionarii acestui pachet:

-plata folosind Cardul (Visa, Visa Electron, Maestro si MasterCard, prepaid, de debit sau de credit, indiferent de banca emitenta indiferent daca aceasta este in interiorul sau exteriorul Romaniei);

– plata prin Pay Pal;

– plata prin Transer bancar;

Pretul acestui pachet este de 1268 lei cu  reducerea aplicata si poate fi comandat chiar acum de la magazinul teamdeals.ro.

Pretul initial al pachetului a fost de 2150 lei.

Recomand cumpararea acestui pachet deoarece este avantajos iar  reducerea de 41% este semnificativa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.