iPhone 6s Plus 64GB Negru 4G – reducere 535 euro

OFERTA ESTE LIMITATA !

iPhone 6s Plus 64GB Negru 4GiPhone 6s Plus 64GB Negru 4GiPhone 6s Plus 64GB Negru 4G

 

 

Dimensiuni iPhone 6s Plus

iPhone 6S & iPhone 6S Plus

Din momentul în care începi să-l foloseşti, ştii sigur că nu ai mai simţit niciodată ceva la fel. Cu o singură apăsare, 3D Touch îţi permite o mulţime de lucruri. Live Photos îţi aduce la viaţă amintirile, într-un mod unic. Şi acesta este doar începutul. Uită-te atent la iPhone 6s şi vei găsi inovaţii până şi în cele mai mici detalii.

Cu 3D Touch , funcţia detectează forţa cu care apeşi pe ecran, permiţându-ţi să faci lucrurile esenţiale mai rapid şi mai simplu. În plus, Taptic Engine îţi trimite feedback imediat, sub forma unor vibraţii subtile.

iPhone 6s integrează un procesor personalizat A9 pe 64 de biţi, ce optimizează cu până la 70% viteza şi performanţele generale şi cu până la 90% performanţele grafice în jocuri şi aplicaţii.

inovaţia nu este întotdeauna vizibilă cu uşurinţă, dar dacă priveşti cu atenţie noul iPhone 6s vei observa îmbunătăţiri semnificative. Carcasa este fabricată dintr-un aliaj nou de aluminiu de tip 7000, acelaşi folosit în industira aeronautică, iar ecranul este mai rezistent, cel mai durabil folosit vreodată la un smartphone. În plus, avem şi o nouă culoare, rose-gold, care se alătură celor existente: space grey, auriu şi argintiu.

Capabilităţile lui iPhone 6s îţi permit să experimentezi viteze 4G de două ori mai mari decât generaţia anterioară* prin 4G LTE Advanced şi în plus este compatibil cu mai multe frecvenţe LTE decât orice alt smartphone. Iar când eşti conectat la o reţea Wi-Fi, iPhone 6s îţi permite să navighezi pe internet sau să descarci aplicaţii cu viteze aproape duble, de asemenea.

  Utilizând un senzor de amprentă mult mai avansat, care acum este mai rapid şi mai bun ca niciodată, Touch ID facilitează deblocarea şi securizarea noului iPhone.
OS 9 este cel mai avansat, inteligent şi securizat sistem de operare mobil de până acum. Aplicaţiile integrate, funcţiile avansate ale Siri şi îmbunătăţirile generale se potrivesc la fix cu iPhone6s. Integrarea iOS 9 cu elementele hardware face ca totul să funcţioneze la parametri extraordinari. Iar în App Store găseşti o mulţime de aplicaţii incredibile, numai bune să-ţi arate câte lucruri poate face iPhone 6s.
                                       iPhone 6s Plus 64GB Negru 4G

Lasă un comentariu