Transfera bani online – preturi foarte mici

Infiintata in 1999, SMITH & SMITH este prima companie romaneasca specializata in servicii de transfer de bani. Din 2011 functioneaza ca institutie de plata, fiind autorizati de catre BNR.
Au procesat in acesti ani circa 7 milioane de tranzactii in valoare de peste 2,0 miliarde de USD pentru peste 300.000 de romani si moldoveni plecati la munca in strainatate.
Clientela lor este reprezentata din cei 4 milioane de romani si 1 milion de moldoveni care lucreaza in afara granitelor si care efectueaza lunar cca 1,0 milion de operatiuni de remiteri de bani.

       

Platforma de transfer de bani online se adreseaza tuturor celor care au acces la internet si sunt detinatori ai unui card , al unui cont bancar sau sunt utilizatori de internet banking.
In aceasta situatie se afla cca 40% din cei plecati afara, indeosebi cei din Marea Britanie, Germania, Franta, Austria, Tarile Nordice, Benelux,Spania. Rata este mai mica in Italia, Grecia si Cipru.

Pentru utilizator, efectuarea unui transfer de bani utilizand platforma de transfer de bani „Smith online” prezinta urmatoarele avantaje :
– transferul se face usor si rapid, fara a mai fi necesara deplasarea la o agentie de transfer de bani ( timp pierdut, bani cheltuiti suplimentar)
– prin SMITH & SMITH banii se pot ridica cu numerar ( varianta preferata in cazul transferurilor de bani ) in peste 700 de locatii : 64 de locatii proprii in Romania ( program extins de lucru, multe agentii fiind deschise in centrele comerciale , personal calificat , disponibilitate de plata cu numerar in lei, euro si USD ), peste 500 locatii BCR ( cu acoperire nationala ), 35 locatii Idea Bank si cca 100 agentii Victoria Bank in R.Moldova.

      
Deasemena, pe baza contului IBAN al beneficiarului, pot plati in orice cont bancar din Romania deschis in lei ( deci pot fi platite inclusiv taxe, utilitati, amenzi, rate bancare sau de leasing , facturi de orice natura ) si in euro la cele mai mari bancidin Romania .

In peste 3100 de localitati din Romania ei duc banii chiar si acasa!

Tarifele practicate de ei sunt foarte competitive tinand cont de faptul ca nu sunt  intermediari, ci ofera serviciile direct prin agentiile lor sau ale agentilor lor ( multe siteuri trimit banii in conturi bancare la comisioane destul de competitive dar fara transparenta cursului valutar si fara a se preciza costurile suplimentare de administrare a conturilor, de creditare a fondurilor si conturile personale si de eliberare de numerar)

Te vei convinge de profesionalismul SMITH & SMITH foarte repede !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.