Laptop Dell Precision 7710 cu procesor Intel® Xeon® E3-1535M 2.90GHz, 17.3″, UltraSharp UHD IGZO, 32GB, SSD 512GB, nVIDIA® GeForce® Quadro M4000M, 4GB, Microsoft Windows 7 Pro / Microsoft Windows 10 – reducere 1.770,00 lei

Arata la fel de bine precum functioneaza
Design incredibil: are sasiu reproiectat cu materiale superioare si afisaj Ultra HD 4K superb, cu peste 8 milioane de pixeli – cu 3 milioane mai multi decat are un afisaj Retina – permitandu-va sa vedeti ce lucrati cu un nivel uimitor de detaliere.

Putere de procesare extrema: nicio sarcina nu este prea indrazneata. Statia de lucru Precision 17 seria 7000 ofera capacitati nelimitate de procesare prin procesoarele performante Intel® Core™ i5 si i7 din a sasea generatie si, in premiera mondiala la niste statii de lucru mobile, optiunile de procesoare Intel® Xeon®.

Grafica performanta: optiunile de placa grafica cu reactie rapida AMD FirePro™ si NVIDIA Quadro®, cu memorie GDDR5 de pana la 4 GB, tin pasul cu redarea 3D solicitanta si alte sarcini care necesita resurse grafice sporite.

Fiabilitate suprema: este testata, optimizata si certificata ca functioneaza cu aplicatiile software profesionale si este insotita de optiuni de asistenta suplimentare, cu o viteza de rezolvare de varf in domeniu.

Citeste mai departe………………..

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.