Oferta Smart Junior – nelimitate minute nationale cu 3 numere, siguranta pentru copilul tău

Cu oferta Smart Junior, ai un gadget cool pentru copilul tău, ceasul inteligent Vonino Kids Watch S2, iar tu ești liniștit deoarece știi că se află în siguranță chiar și atunci când se distrează. În plus, micuțul tău poate apela ușor și rapid, direct de pe ceas, 3 numere favorite. Iar ceasul și-l alege în culoarea care i se potrivește cel mai bine.

Mai mult, cu ajutorul aplicației Vonino Family Tracker ai la dispoziție funcții de notificare, localizare și monitorizare, ca să știi unde se află micuțul tău.

Vonino Kids Watch S2

Funcțiile de notificare, localizare și monitorizare sunt oferite prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker.

  • Notificări automate – primești notificări de fiecare dată când copilul tău depășește o zonă de siguranță prestabilită. În aplicația Vonino Family Tracker poți defini mai multe zone de siguranță pentru copilul tău, precum și tipul de notificări pe care dorești să le primești. În plus, primești automat notificari în situația în care copilul apelează butonul SOS de pe ceas sau nivelul bateriei ceasului scade la 10%.
  • Localizare și monitorizare – cu ajutorul aplicației Vonino Family Tracker poți afla unde se află copilul tău: folosește funcția de localizare sau funcția de monitorizare pentru a vizualiza traseul parcurs în drumul spre școală. În situația în care ceasul se află în spații închise sau fără acoperire GPS, poziția indicată are o marjă de eroare față de poziția reală.
  • Trafic nelimitat în aplicația Vonino Family Tracker pe smartphone-ul tău, pe toată perioada contractuală, la activarea ofertei Smart Junior. Pentru a avea acces la aplicația Vonino Family Tracker………………..

Citeste mai departe……………………..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.