Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 253 cm, 100ZD9, 4K Ultra HD – cel mai performant Televizor Smart din lume

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 253 cm, 100ZD9, 4K Ultra HD

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 253 cm, 100ZD9, 4K Ultra HD

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 253 cm, 100ZD9, 4K Ultra HD

Imagini atat de reale, incat le puteti simti

4K HDR Processor X1™ Extreme creeaza o realitate palpabila, ca si cum chiar ati sta pe plaja uitandu-va la apus.

Descoperiti imagini fara egal. Acest televizor 4K HDR va va ului prin contrastul, culorile, texturile si detaliile care nu au putut fi reproduse pana acum pe ecran

Descoperiti detaliile cu 4K HDR

Interval dinamic ridicat 4K

Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culorile si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu.

4K HDR Processor X1™ Extreme
Fiind creat pentru a imbunatati cea mai recenta generatie a imaginilor 4K HDR, 4K HDR Processor X1™ Extreme aduce realitatea in fiecare scena. Oferind un nivel de procesare a imaginilor in timp real cu 40% mai mare decat renumitul 4K Processor X1™, asigura o calitate a imaginii nemaiintalnita indiferent ce vizionati, convertind ascendent continutul din orice sursa pana la o calitate apropiata celei 4K HDR.

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Datorita tehnologiei Super Bit Mapping™ 4K HDR a procesorului 4K HDR Processor X1™, imaginea este mai fluida si mai naturala, minimizand efectul de banda cromatica. Datorita performantei procesari a semnalului pe 14 biti, benzile cromatice solide ale surselor de semnal pe 8 sau 10 biti sunt dezintegrate. Aceste surse sunt convertite ascendent pana la o gradatie echivalenta pe 14 biti, cu niveluri de culoare amplificate de 64 de ori. Chipurile, scenele de apus si alte zone cu gradatii cromatice subtile sunt reproduse gratios.

Dual database processing

4K HDR Processor X1™ Extreme are doua baze de date de imagini care colaboreaza in timp real pentru a imbunatati imaginea. Cautand printre mii de modele de imagine in bazele de date proprietatea Sony pentru reducerea zgomotului si rezolutie suprema, acestea elimina zgomotul nedorit si convertesc ascendent fiecare imagine pana la claritatea 4K, pentru ca dvs. sa va delectati cu o calitate incredibila a imaginii indiferent de sursa de semnal.

Backlight Master Drive™ – Calibrated beam LED design

Backlight Master Drive™ prezinta un design optic nou pentru LED-uri, care pastreaza lumina doar acolo unde este nevoie in fiecare scena. Concentrand lumina mai eficient, designul reduce difuzia si efectul de palpaire care pot fi observate la alte televizoare cu iluminare pe toata suprafata ecranului. Astfel, se obtine o luminozitate si mai mare si un contrast mai precis ca oricand.

X-Reality™ PRO 4K: imbunatatiti fiecare imagine, pana la 4K
Descoperiti o lume captivanta de o claritate extraordinara. Fiecare pixel este imbunatatit frumos de cea mai puternica tehnologie de procesare a imaginii 4K de pana acum. Parti individuale ale fiecarei scene sunt comparate cu o baza de date speciala cu imagini care ajusteaza textura, contrastul, culorile si marginile. Diferenta este evidenta, cu detalii extrem de realiste, indiferent ce vizionati.

Afisaj TRILUMINOS™

Unic pentru Sony, un display TRILUMINOS™ imbogateste experienta dvs. de vizionare cu o paleta mai larga de culori si mai multe tonuri si nuante naturale. Un afisaj TRILUMINOS™ exceleaza in reproducerea nuantelor de rosu, verde si albastru – culori cunoscute ca fiind dificil de afisat cu acuratete pe televizoare. De asemenea, acesta afiseaza frumos nuantele pielii, datorita paletei vaste de culori si gradatiei precise.

Lasati-va captivat de 3D

Delectati-va cu filme Blu-ray compatibile, transmisii TV si clipuri video de pe web cu imagini 3D cu detalii fine. Vizualizati imagini la o adancime mai naturala a campului si lasati-va captivat de sport, filme si jocuri, intr-un mod complet nou. De asemenea, va puteti conecta la un player 3D Blu-ray Disc™ si va puteti bucura de continut video 2D convertit la formatul 3D simulat, cu adancime mai mare si detalii imbunatatite ale imaginii de pe ecran.

Motionflow™ XR mentine actiunea uniforma 

Bucurati-va de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow™ XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale. Ea compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic.

Transformati-va televizorul intr-un recorder digital: USB HDD REC4
Stocati-va emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externa cu USB, pentru a le viziona oricand doriti. USB HDD REC permite inregistrarea temporizata printr-o singura atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB. In timp ce vizionati emisiunea, trebuie doar sa apasati butonul REC pentru a porni inregistrarea, care se va opri automat la finalul programului.

Personalizati momentele cu Photo Share

Partajati fotografiile prin intermediul televizorului BRAVIA® si permiteti prietenilor sa le salveze pe cele preferate. Transferurile wireless in reteaua lor sunt rapide si stabile. Fotografiile pot fi partajate la dimensiunea initiala cu ajutorul smartphone-ului Android (Android 2.3 si versiuni superioare) sau iOS (iOS 5 si versiuni superioare). Nu este nevoie de conexiune la Internet si alte aplicatii.

Imbogatiti-va vizionarea cu aplicatia TV SideView
Gasiti, inregistrati si comentati emisiunile preferate utilizand aplicatia TV SideView. Utilizati tableta sau smartphone-ul (Android sau iOS) pentru a vedea cel mai recent program TV, precum si cele mai populare programe TV. Odata ce ati gasit ceea ce doriti sa vizionati, puteti sa setati o alarma astfel incat sa nu ratati niciodata emisiunile preferate. Partajati-va reactiile in timp real si vedeti ce spun si ceilalti spectatori.

Descoperiti cea mai buna calitate a imaginilor 4K UHD
Gama de televizoare 4K UHD de la Sony ofera calitate exceptionala a imaginii si compatibilitate cu cerintele Digital Europe UHD.

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 253 cm, 100ZD9, 4K Ultra HD

ACEST smart TV nu este unul obisnuit !

Este cel mai BUN din gama !

Nu rata ocazia !

Citeste mai mult………………………………

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.