Aparat, PERFORMANT, foto DSLR Sony A77 – reducere 36%

Sony - Aparat foto DSLR Sony A77 ILC-A77M2, Body - Negru

Sony - Aparat foto DSLR Sony A77 ILC-A77M2, Body - Negru

Sony - Aparat foto DSLR Sony A77 ILC-A77M2, Body - Negru

Sony - Aparat foto DSLR Sony A77 ILC-A77M2, Body - Negru

SONY

Nu pierdeti niciodata momentul

Cand intalniti scene inedite, capturati-le cu camera α77 II accelerata. Cu fotografierea continua uimitoare cu 79 de puncte de focalizare automata, la 12 cps si un senzor CMOS Exmor de 24,3 MP, fiecare moment este imortalizat.

 

Focalizati pentru claritate fenomenala

Sistemul avansat de focalizare automata al camerei α77 II utilizeaza cel mai mare numar de puncte de detectie a fazei (79, cu 15 puncte in cruce) si asigura urmarire fiabila chiar si in timpul fotografierii continue la 12 cps.

 

Sony lanseaza o noua era a focalizarii automate

4D FOCUS permite obtinerea unei focalizari automate performante in patru dimensiuni: acoperire larga a focalizarii automate (latime si inaltime 2D), viteza ridicata a focalizarii automate (adancime 3D) si urmarire predictiva imbunatatita (4D).

 

Camera pentru subiectii aflati in miscare rapida

Translucent Mirror Technology pentru focalizare automata precisa cu detectia fazei in modurile Vizualizare in timp real si Film. Focalizare automata superioara cu 79 de puncte de focalizare automata cu densitate mare – inclusiv 15 de tip incrucisat.

 

12 cps cu urmarirea focalizarii automate

Capturati momentele magice fugare cu o claritate uimitoare, chiar si atunci cand urmariti subiecti aflati in miscare rapida. Bucurati-va de rezolutia completa de 24,3 MP, cu pana la 60 de cadre la o declansare.

 

Algoritm de focalizare automata sofisticat

Echilibrand viteza si stabilitatea, algoritmul avansat de la Sony utilizeaza analiza masurarii in timp real pentru a mentine camera fixata pe subiect – fara a fi distrasa de obiectele din apropiere.

 

Detalii uimitor de clare si naturale

Camera α77 II dezvaluie frumusetea omniprezenta a lumii, capturand scene ample la fel de clare ca imaginile percepute cu ochiul liber. Vedeti exemple ale adancimii uimitoare a detaliilor.

 

Operabilitatea flexibila si personalizare simpla

Cu ajutorul tehnologiei unice WhiteMagic, care aproape dubleaza luminozitatea, acest ecran evidentiaza fiecare detaliu din scena. Acesta se inclina pentru a facilita incadrarea pe verticala si explorarea unor unghiuri creative.

 

Constructie robusta pentru incredere totala

Rezistenta camerei α77 II este imbunatatita cu masuri de anvergura impotriva apei si murdariei,2 care includ etansarea din jurul butoanelor si discurilor principale, doua straturi de protectie pentru deschideri, si componentele bine interconectate.

 

Capacitati expresive de filmare

Realizati filme vibrante, cu detectia continua si puternica a fazei. Bucurati-va de urmarire si focalizare precise si continue ale subiectilor aflati in miscare rapida, fara intarzieri.

 

Conectare printr-o atingere

Transferati instantaneu o fotografie sau un film pe tableta sau smartphone-ul Android prin simpla atingere a dispozitivului de camera α77 II – cu Wi-Fi si NFC incorporate. Apoi le partajati cu usurinta.

 

Expresia suprema a maiestriei si preciziei

Largiti-va orizonturile fotografice cu o gama extinsa de obiective superbe. α77 II va da posibilitatea sa va bucurati pe deplin de renumita de performanta a sticlei de nivel profesional de la Sony si Zeiss.

Citeste mai mult………………….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.