Camera de actiune subacvatica, rezistenta la socuri si temperaturi scazute – reducere 300 de lei

Imagini pentru oferta

Action Cam Panasonic HX-A1

Imagini pentru vezi oferta

Panasonic- HX-A1-EK Portocaliu

Imagini pentru vezi oferta

Cu dimensiuni ultra compacte – 26.0 x 83.1mm – si o greutate de numai 45g, Panasonic HX-A1 este camera de actiune subacvatica si rezistenta la socuri si temperaturi scazute care te va insoti in orice aventura. Panasonic HX-A1 filmeaza nativ la rezolutie Full HD 1080p la 30 fps si are si Mod Slow Motion 120 fps la rezolutie 848 x 480 pixeli. Pachetul include o prindere de trepied si o prindere Multi Mount, care iti permite sa atasezi camera de ochelari, casca sau geanta de umar.

 

Alegerea ideala in orice situatie
Cu dimensuni ultra compacte – 26.0 x 83.1mm – si o greutate de numai 45g, Panasonic HX-A1 este o camera de actiune subacvatica si rezistenta la socuri si temperaturi scazute, proiectata sa te insoteasca in orice aventura. Panasonic HX-A1 este dotata cu conectivitate Wi-Fi si se incarca prin USB.

 

 

Cu dimensiuni ultra compacte si o greutate redusa, Panasonic HX-A1 este camera de actiune subacvatica si rezistenta la socuri si temperaturi scazute care te va insoti in orice aventura. Panasonic HX-A1 filmeaza nativ la rezolutie Full HD 1080p la 30 fps si are si Mod Slow Motion 120 fps.

Camera de actiune Panasonic HX-A1 poate fi atasata de bicicleta, placa sau masina, prin intermediul accesoriilor de prindere, disponibile separat.

 

Imagini pentru vezi oferta

Action Cam Panasonic HX-A1

 


Lasă un comentariu