Televizor OLED LG 165 cm (65″) 65EF950V, Ultra HD 4K, Smart TV, 3D, webOS 2.0, Triple XD Engine, WiDi, WiFi Direct, CI+ = reducere 4.200,00 lei + 2 CADOURI in valoare de 3.028,00Lei, Promotie cu stoc limitat!

 

Imagini pentru vezi oferta

 

 

Imagini pentru vezi oferta

Scurta descriere

Era Televizoarelor OLED A Început

NEGRU PERFECT

Pixelii auto-iluminați oferă cea mai bună nuanță de negru, perfectă pentru scene întunecate care vor prinde viață în mod vizibil și cu bogăție de detalii.

ECRAN CURBAT

Fii cu un pas înaintea tuturor și ia parte la acțiune așa cum nu ar fi fost posibil până acum. Consistența culorilor și a clarității imaginii, din orice unghi, este posibilă doar cu televizorul LG Curved OLED.

CULORI NATURALE

Pixelii auto-iluminați permit afișarea cât mai naturală a culorilor, îmbunătățind semnificativ experiența de vizualizare. Indiferent ce ai viziona, va părea atât de real încât te vei simți chiar în mijlocul acțiunii.

CLEAR MOTION

Viteza de răspuns incredibilă oferă o claritate perfectă a imaginii chiar și în momentele cele mai dinamice din timpul filmelor sau ale evenimentelor sportive.

PIXELI AUTO-ILUMINAȚI

Pixelii OLED sunt auto-iluminați, deoarece se pot aprinde și stinge individual. Acest lucru permite o gamă minunată de contrast, de la cel mai aprins alb până la cel mai intens negru, oferind astfel o profunzime incredibilă.

REZOLUȚIE 4K

Rezoluția ULTRA HD este de 4 ori mai mare decât rezoluția Full HD, oferind claritate perfectă și detalii profunde care uimesc, chiar și atunci când sunt privite de îndeaproape.

WEBOS 2.0

LG webOS TV este conceput pentru a fi cât mai plăcut și ușor de utilizat. Astfel, tot ce îți mai rămâne de făcut este să te relaxezi în timp ce webOS creează cea mai accesibilă experiență TV.

ULTRA SURROUND

ULTRA Surround oferă o experiență de sunet superioară care te va învălui din toate direcțiile. Acesta îmbogățește experiența de vizualizare 4K.

ART SLIM

Designul Art Slim al televizorului OLED aduce o notă de eleganță tehnologiei inovative. LG OLED TV combină perfect avantajele imaginii de calitate cu designul subțire.

Imagini pentru vezi oferta

CUMPARA ACUM FARA GRIJA BANILOR !

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.