Samsung Smart TV LED, 123 cm, Ultra HD 4K – REDUCERE 40% ! BLACK FRIDAY !

 

Imagini pentru comanda acum

Active Crystal Colour
Sunteti gata sa descoperiti detalii ascunse ale imaginilor? Televizorul Samsung UHD cu tehnologiile Active Crystal Colour si HDR ofera imagini optimizate pentru o vizionare la cea mia buna rezolutie. Datorita gamei largi de culori, imaginile de pe ecran prind viata. Contrastul spectaculos intre culorile deschise si inchise evidentiaza detaliile pe care le-ati fi trecut pana acum cu vederea.

Active Crystal Colour
Tehnologia avansata a redarii culorilor de la Samsung va permite sa va bucurati de o multime de nuante reprezentate fidel, mintr-o gama mai larga, comparativ cu cele ale unui televizor UHD conventional. Gama de culori a televizorului UHD este cu 20% mai mare, redand imagini uimitor de naturale si realiste, care prind viata pe ecran si va incanta privirea, consumand totodata mai putina energie electrica.

HDR
Poate ca nici nu v-ati dat seama de lucrurile pe care le-ati trecut cu vederea inainte ca HDR sa le scoata la lumina. Asteptati-va la imagini cu o luminozitate mai mare, in timp ce o lume complet noua a detaliilor este dezvaluita si adusa la viata. Toate imaginile devin mai realiste datorita tehnologiei HDR.

 

UHD Upscaling
Televizorul Samsung UHD optimizeaza automat continutul general, astfel incat sa va bucurati mereu de o experienta de vizualizare de nivel UHD, indiferent de calitatea imaginilor originale. Folosind un proces de optimizare in 4 pasi, detaliile sunt imbunatatite, iar zgomotul cadrelor este eliminat. Calitatea imaginii rezultata este uimitor de clara.

UHD Dimming
Televizorul Samsung UHD foloseste la maximum de puterea sa de procesare, controland cu acuratete software-ului de imbunatatire a imaginii. Ecranul este impartit in sute de portiuni, fiecare dintre ele fiind analizata si ajustata individual pentru optimizarea culorii, luminozitatii si claritatii. Rezultatul este o imagine mai precisa si mai clara

Imagini pentru comanda acum

 

 


Lasă un comentariu