Publicat pe Lasă un comentariu

Dispozitiv pentru tratarea durerilor menstruale – REDUCERE 550 lei ! UNICAT !

Imagini pentru comanda acum

 

Imagini pentru comanda acum

Imagini pentru comanda acum

WOMAN STRESS FREE – DISPOZITIV MEDICAL CU LUMINA DE JOASA INTENSITATE PENTRU TRATAREA DURERILOR MENSTRUALE

WOMAN STRESS FREE trateaza durerea menstruala prin utilizare timp de 20 de minute pe zi , in decurs de o saptamana, inaintea declansarii ciclului menstrual.

Durerea poate disparea complet dupa primele trei luni de utilizare datorita relaxarii muschilor netezi din tesutul uterului.

WOMAN STRESS FREE poate fi utilizat de mai multe ori pe zi si pe o perioada mai mare de o saptamana, in cazul in care menstruatia este neregulata.

Folositi WOMAN STRESS FREE imediat cum il achizitionati si opriti folosirea acestuia in momentul aparitiei ciclului menstrual.

Cum functioneaza  WOMAN STRESS FREE?

Lumina iradiaza vizibil => are loc relaxarea muschilor netezi ai uterului => se imbunatateste circulatia sangelui => creste metabolismul celular in zona uterina (se secreta oxid nitric in tesutul uterin) => DUREREA MENSTRUALA DISPARE !

WOMAN STRESS FREE este sigur de folosit oricand si oriunde !

WOMAN STRESS FREE este un dispozitiv medical de o calitate ridicata, are un design minimalist , placut la vedere si este foarte usor de folosit.

WOMAN STRESS FREE are dimensiunile 4.9*4.9*1.3 cm. Este un dispozitiv medical portabil, mic si cu o greutate redusa ceea ce il face foarte usor de utilizat sau purtat cu dvs oriunde mergeti.

Poate fi pastrat in buzunar sau in geanta.

SPUNE ACUM STOP DURERILOR !

Imagini pentru comanda acum

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.