Publicat pe Lasă un comentariu

Pachet lux remodelare garantata – REDUCERE 54% !

Remodelare

Imagini pentru comanda acum

Remodelare

Redobandeste-ti frumusetea pielii si silueta de invidiat prin ENDERMOLOGIE ( 20 sedinte ) + CROMOTERAPIE ( 10 sedinte ), terapii revolutionare

Oferta cuprinde:

– 20 sedinte endermologie ( 20 min 1 sed );

– 10 sedinte cromoteraie- Capsula SPA ( 30 min 1 sed ) ;

  • Endermologia este una dintre cele mai revolutionare terapii cu puternic efect anticelulitic. Trateaza cu sucess celulita fibroasa si grasimea profunda, declanseaza lipoliza (eliminarea grasimii) din adipocite determinand ruperea si eliminarea acidurilor grase.

Stimuleaza fibroblastele, intarind reteaua de sustinere de colagen si fibrele de elastina, rezultatul constand intr-o piele tonifiata si ferma.

Remodeleaza si contureaza corpul actionand direct asupra grasimii depusa neuniform, intanzand pielea si eliminand aspectul de coaja de portocala.

Actiunile directe ale acestui tratament sunt: tratarea celulitei chiar si in cele mai avansate stadii, intinderea tesuturilor, stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea microcirculatiei, eliminarea retentiei de apa. Aceste rezultate se reflecta in conturarea corpului, fermitatea si elasticitatea pielii.

Rolele folosite in aceasta tehnologie actioneaza independent, in acelasi sens sau opus, cu o viteza de rotatie identica sau diferita, in timp ce vacuumul aspira fin, ridicand tesutul.

Aceasta, special creata pentru centrele de slabit, are un design elegant si ofera o gama diferita de terapii pentru reconturarea siluetei.

Tratamentele la capsula sunt o cura de detoxifiere, relaxare si rasfat al simturilor, datorita imbinarii efectelor de sauna cu cromoterapia, aromoterapia, meloterapia si ozonoterapia.

Sistemul complex de cromoterapie foloseste culorile si energia lor in scopuri terapeutice. Permite selectarea unei singure culori sau imbinarea lor pentru a crea un efect mai complet.

Cromoterapia este o tehnica de ameliorare a unor afectiuni, prin culoare, ce se bazeaza pe proprietatea celulelor umane de a fi influentate de unde electromagnetice cum ar fi lumina alba si razele ultraviolete. Atunci cand oamenii au o afectiune, campul electromagnetic al organismului se afla in dezechilibru, iar cromoterapia are rolul de reglare.

Imagini pentru comanda acum

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.