untold 2017 ! Acces la sectorul VIP ! oferta promotionala !

UNTOLD 2017, Wizard VIP 18+, VIP 4 Days Pass

Imagini pentru click aici

UNTOLD 2017 va avea loc in perioada 3-6 august la Cluj-Napoca si va aduna pe cele 10 scene peste 150 de artisti internationali.

Festivalul UNTOLD strange in fiecare an, peste 300.000 de oameni, in luna august, in inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, Romania.
Cei mai indragiti artisti internationali alaturi de fani din intreaga lume se intalnesc timp de patru zile in taramul de povesti fantastice al Transilvaniei, transformand orasul Cluj-Napoca, in timpul festivalului, in The World Capital of Night and Magic.

Festivalul UNTOLD a castigat inca de la prima editie, in 2015, la European Festival Awards, premiul de Best Major Festival in Europa. UNTOLD 2016, i-a unit pe aceeasi scena, pe TOP 5 DJ ai lumii, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike si Hardwell.

Acces la sectorul VIP, platforma suspendata pentru a asigura cea mai buna vizibilitate, dispune de zona bar premium, pentru o perioada de asteptare minima.
Acces exclusiv VIP, atat in zona de festial cat si pe Untold Arena. Biletele VIP, se adreseaza strict persoanelor peste 18 ani!

 

Smiley face


Lasă un comentariu