Apple Watch 2 Edition White Ceramic – reducere 396 lei !

Apple Watch 2 Edition White Ceramic, 42mm, Cloud Sport Band

Imagini pentru comanda acum

GPS incorporat. Rezistent la apa pana la 50 de metri adancime.Un procesor dual-core nou, ultrarapid. Si un ecran care este de doua ori mai luminos ca inainte. Cu o multime de caracteristici care te ajuta sa fii activ, motivat si conectat, Apple Watch Series 2 este proiectat pentru toate modurile in care te misti.

Apple Watch 2 Edition White Ceramic, 42mm, Cloud Sport Band

GPS incorporat. Start. Si nu cu iPhone-ul tau neaparat.
Cu GPS incorporat, Apple Watch Series 2 poate inregistra cu precizie distanta, viteza si ritmul in timp ce mergi pe jos, alergi sau faci ciclism in aer liber.

Prinde semnalul imediat, asa ca nu trebuie sa astepti ca sa pornesti. Iar cand ai terminat, te poti uita pe iPhone ca sa vezi o harta a traseului efectuat si zonele pe unde ai alergat cel mai tare.

Senzor ritm cardiac – Fixeaza-ti un obiectiv din toata inima.

 

Un senzor personalizat masoara incontinuu ritmul tau cardiac in timp ce folosesti aplicatia Antrenament.

Il poti vedea impreuna cu toate celelalte masuratori importante sau evidentia pentru a-l putea verifica dintr-o privire.

Rezistent la apa – Numai bun la plonjat, surfat, inotat.

 

Apple Watch Series 2 este rezistent la apa pana la 50 de metri adancime, asa ca nu trebuie sa-l scoti de la mana cand intri in piscina sau in mare.

Din moment ce un difuzor nu poate fi sigilat avand nevoie de aer pentru a produce sunet, l-au reinventat . Acesta lasa apa sa intre, apoi foloseste vibratiile de sunet pentru a o forta sa iasa.

 

Este cel mai……………………………….

Imagini pentru comanda acum

Apple Watch 2 Edition White Ceramic, 42mm, Cloud Sport Band

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.