APARAT DENTAR 1 ARCADA: METALIC, CERAMIC SAU SAFIR! – reducere 51% !

Poza Aparat dentar 1 arcada:  metalic, ceramic sau safir!  2

Imagini pentru comanda acum

Dinti drepti si frumosi intotdeauna iti confera un zambet sexy si atragator! Cu noile aparate dentare fixe cu bracketi, iti poti indrepta dintii la orice varsta! Este cea mai simpla si mai rapida metoda de a obtine zambetul pe care ti-l doresti!

Mai mult, tehnica a evoluat foarte mult, iar aparatul dentar fix din safir este practic insesizabil, asa ca tu il vei putea purta fara retineri, indiferent daca mergi la birou, intalniri de afaceri sau la scoala!

Mai mult, doar clientii (care au luat voucher pentru aparat dentar 1 arcada) pot achizitiona a doua arcada direct de la cabinet, la un pret special! Astfel tu sa iti permiti dinti drepti indiferent de buget!

Toate cele 3 tipuri de aparte dentare sunt la fel de eficiente, diferenta constand in partea estetica.

  • Aparatul dentar metalic este cea mai economica metoda, singurul dezavantaj fiind ca bracketii metalici sunt mai vizibili (insa nu deranjeaza), fata de aparatele similare.
  • Aparatul dentar ceramic este solutia intermediara (atat dpdv estetic cat si financiar). Bracketii sunt realizati dintr-un material ceramic (nuante de alb) foarte putin detectabil.
  • Apartul dentar din safir este cea mai buna solutie dpdv estetic, bracketii fiind realizati din safir sintetic, transparent ce este compatibil cu culoarea smaltului dintilor. Materialul special nu permite nici acumulari ale placii bacteriene si nici patarea dintilor!

Aparatul dentar nu iti imbuntateste doar aspectul, el are beneficii si asupra sanatatii tale: corectand muscatura imbunatatesti si digestia!

Iti faci probleme asupra igienei bucale datoria aparatului dentar? Stai linistit! Medicul dentist iti va recomanda periute speciale ce iti vor curata perfect dintii si  mai mult, vei face vizite lunare la stomatolog pentru ajustarea aparatului, ocazie cu care medicul va realiza si o inspectie amanuntita pentru depistarea eventualelor probleme in stadiu incipient!

Imagini pentru comanda acum


Lasă un comentariu