Sterge instant 10 ani de pe chipul tau in 45 minute! – reducere 46% !

Poza Lifting facial instant cu fire PDO Silhouette! Doar 45 min, intreaga procedura, rezultate de durata! 1

Imagini pentru comanda acum

Nu poti opri timpul, insa poti opri semnele imbatranirii ce isi fac aparitia odata cu varsta! Revolutionarul tratament cu fire Silhouette PDO, sterge instant 10 ani de pe chipul tau! Intreaga procedura este minim invaziva, nu necesita recuperare, si dureaza doar 45 minute!

Spre deosebire de alte tratamente similare firele Silhouette™ vin pe piata cu un sistem inovator ce confera tenului un aspect relaxat si odihnit, in timp ce pastreaza liniile naturale ale fetei.

Firele Silhouette™ sunt ultima inovatie in domeniul medicinei estetice. Ele sunt produse in SUA, aprobate FDA si certificate la nivel European de catre CE!

Realizate integral din material bio-compatibile, firele PDO au un sistem unic de ancorare in profunzimea tesuturilor prin intermediul micro-conurilor dispuse de-a lungul firului ce asigura o fixare superioara si un aspect identic natural.

Alege si tu tratamentul ultra-rapid si eficient cu inovatoarele fire Silhouette daca vrei sa ai rapid un chip vizibil intinerit! Este tratamentul perfect pentru persoanele cu “fata cazuta”, sau care doresc un lifting. Firele Silhouette au rezultate uimitoare, in functie de zona fetei unde sunt folosite:

  • refac conturul mandibulei,
  • redau fermitatea,
  • ridica pometii cazuti,
  • atenueaza ridurile nazo-labiale!

 


Lasă un comentariu