Sanatatea si vitalitatea femeilor – 100% natural ! Oferta promotionala !

Astazi o sa va prezint pe site-ul meu, https://reduceriastazi.wordpress.com, 4 produse 100% naturale care sunt destinate in exclusivitate femeilor.

 

Nu te hotari inainte de a-mi asculta toate argumentele !

Desi este lucrul cel mai simplu sa vedem oferta, as dori sa  va prezint  inainte de asta cele 4 produse:

 

 1. Primul produs se numeste FEMINITA

Imagine similară

FEMINITA е un produs natural pentru femei, care îmbunătățește  libidoul și echilibrul harmonal. Este potrivit pentru femei în vârstă activă, precum și pentru femei în timpul și după menopauză. Produs, în formula căruia participă extracte din Colții babei, Lepidium meyenii și Epimedium.

Beneficii:

 • Creșterea libidoului
 • Depășirea dezechilibrului hormonal în timpul și după menopauză
 • Depășirea disconfortului fizic, în urma migrenei
 • Ajută la luptă cu infertilitatea
 • Normalizarea acțiunii glandelor endocrine
 • Acțiunea pozitivă asupra condițiilor, care duc la apariția osteoporozei
 • Atingerea sănătății fizice și psihice bune
 • Îmbunătățirea imunității

Acțiunea componențelor o voi descrie mai jos:

Extract din  Lepidium meyenii. Potrivit legendelor, aceasta e „planta sacră a incașilor”. Dar după cercetări, s-a constatat faptul ca planta este bogată în steroli, taninuri, alcaloizi și saponine, leucoantocianină de p-metoxibenzil Datorita proprietăților sale prețioase, ea este denumită „Ginseng peruvian”. Acționează excelent pentru sănătatea sexuală și reproductivă. Este considerată un adaptogen, ajutând organismul să echilibreze hormonii. Se deosebește și cu prorpietățile sale puternice pentru întărirea imunității.

Extract din Epimedium. Planta e una din cele mai populare plante chineze, cunoscută la noi ca „iarba țapului” datorita proprietăților sale de afrodiziac.   Se utilizează cu succes la încetarea proceselor de pierderea masei osoase în timpul menopauzei. Acest lucru se datorează metabolismului izolat al icariin – desmetilikaritin, ceea ce duce la creșterea nivelului de estrogen la femeile în menopauză. El aparține proprietăți potențiale de reducerea tensiunii arteriale.

Extract din Colții babei (Tribulu Terrestris). Ajută în cazul problemelor datorate ciclului menstrual /rar sau neregulat/, migrenă, inflamația cronică a sistemului genitourinar, precum și la pietre în rinichi.  Ajută șa ușurarea simptomelor pe timpul și după menopauză, deoarece pe cale naturală stimulează hormonii sexuali, cu scopul recuperării dezechilibrului hormonal.  Ajută la ridicarea nivelurilor de estrogen. Acest lucru îl face potrivit pentru luptă cu infertilitatea.  Armonizarea acțiunii glandelor endocrine și astfel acționează favorabil problemele osteoporozei, care apar în rezultatul nivelurilor reduse de hormoni steroizi.

Puțini știu, că planta se întâlnește în unele părți ale lumii, dar cea bulgară e cea mai calitativă și conține cele mai multe substanțe active, care afectează echilibrul hormonal.

FEMINITA е o sursă naturală de comfort fizic și sexual. 

Compoziţie: extracţii naturale apoase din Tribulus Terrestris, Lepidium meyenii, Epimedium brevicornum, agent de reglare a acidităţii: acid citric, conservanţi: sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu. Doza zilnică recomandată este de 20 ml pe zi. Doza recomandată de 20 ml conţine 19,7g extract din planta Colţii babei şi câte 100mg de extracţii din flori de Mac şi Epimedium. Nu se recomandă persoanelor care suferă de boli cardiovasculare, care au probleme cu tensiunea arterială sau au hipersensibilitate faţă de unele substanţe din compoziţia produsului. Produsul este destinat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani! Nu depășiți doza indicată! Supliment alimentar. Nu este un substitut pentru un regim alimentar variat! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Acest produs are un gust distinctiv. La fel ca toate extracte naturale lichide, Feminita ar putea avea un ușor sedimente – caracteristică tuturor extractelor naturale. A se agita bine înainte de fiecare utilizare. Nu utilizați în timpul sarcinii sau care alăptează! Nu este recomandat persoanelor sensibile la oricare dintre ingrediente. Nu este recomandat pentru persoanele care suferă de bolile cardio – vasculare, probleme ale tensiunii arteriale. Depozitare: A se păstra într-un loc uscat ferit de lumina solară. O dată deschis trebuie să fie ținut în frigider și consumat în decurs de 30 de zile.

 

Cum platesc ? Dar cu transportul cum este ?

Iata si raspunsurile:

Transport

Provincie: livrare in 2-3 zile lucratoare prin DPD Romania pret 20 RON/ livrare
Bucuresti: livrare in 1-2 zile lucratoare prin DPD Romania pret 15 RON/ livrare

Transport GRATUIT la comandarea a mai mult de doua flacoane din produsele prezentate.

Metode de plata

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

In cate zile ai voie sa returnezi produsele cumparate online, fara sa explici de ce?

In termen de 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la data primirii produsului.

 

 

 

 

2. Al doilea produs se numeste CALM

 

Imagine similară

Calm e un produs natural, de înaltă calitate, o combinație precisă de extracte din Mentă, Mușețel și Sunătoare. Calm ajută la liniștirea sistemului nervos și eliminarea stresului acumulat pe parcursul zilei în organism.  Produsul е o decizie rapidă, eficienta și naturală în viața noastră cotidiană și griji constante.

Efectele benefice sunt:

 • Liniștirea sistemului nervos
 • Eliberarea de stres
 • Eliminarea tensiunii si iritabilității
 • Eliminarea anxietății si depresiei
 • Un somn liniștit
 • Liniștirea stomacului nervos
 • Îmbunătățește digestia

Calm o să vă fie util și:

 • La durere de cap, migrenă, vomă, greață
 • Disconfort gastric, arsuri de stomat, colici
 • La inflamații intervenite
 • Pentru reglarea apetitului
 • Pentru fortificarea sănătății inimii
 • La disconfort psihic

Acțiunea componențelor este urmatoarea:  

Extract din Mentă

Menta, în afară de aroma plăcută, are proprietăți minunate de liniștire a sistemului nervos, durerii de cap și migrenei. Vindecătorii populari spun, că o parte mare de disconfort al sănătății și boli se tratează anume cu Mentă.  A dovedit categoric proprietățile sale și la luarea sub formă de extract pentru cea mai rapidă liniștire, menta elimină foarte repede tensiunea și ajută corpul să se elibereze de stresul acumulat.

Extract din Mușețel

În mușețel sunt multe componențe, denumite parthenolide.  El ajută la sănătatea inimii și protejează de inflamații. El ameliorează presiunea în vasele sanguine ale creierului, care este adesea cauza durerilor de cap și migrenei.  Acționează ca un calmant natural.  Împreună cu aceste proprietăți are un efect bun pentru tratarea simptomelor de inflamarea țesututilor și articulațiilor.

Extract din Sunătoare

Sunătoarea poate face minuni.  De aceea extractul de Sunătoare în Calm e în raport ideal, pentru ca să putem utiliza la maxim acțiunea plantei.  Sunătoarea are efect calmant, antiinflamatoriu și antimicrobian. Dar din cauza componenței principale – hipericină, e foarte utilă la disconfort psihic – apatie, depresie, iritabilitate, anxietate. În întregime îmbunătățește condiția.  Acționează favorabil în toate bolile de stomac.  Se utilizează și la reducerea tensiunii arteriale.

 

Cum platesc ? Dar cu transportul cum este ?

Iata si raspunsurile:

Transport

Provincie: livrare in 2-3 zile lucratoare prin DPD Romania pret 20 RON/ livrare
Bucuresti: livrare in 1-2 zile lucratoare prin DPD Romania pret 15 RON/ livrare

Transport GRATUIT la comandarea a mai mult de doua flacoane din produsele prezentate.

Metode de plata

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

In cate zile ai voie sa returnezi produsele cumparate online, fara sa explici de ce?

In termen de 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la data primirii produsului.

 

 

 

3. Al treilea produs se numeste SLIMISIMA

Imagine similară

Slimisima e un produs cu o formulă perfectată pentru arderea sporită a grăsimilor acumulate și curățirea organismului. Slimisima întrunește puterea a patru plante, care au dovedit eficacitatea sa pentru slăbirea, îmbunătățirea digestiei, eliminarea lichidului reținut și eliminarea toxinelor. Extracte din Artichoke, Păpădie, Ononis și Mentă.  Proporția exactă a ingredientelor face Slimisima un produs natural excelent.

Beneficii:

 • Îmbunătățirea metabolismului
 • Arderea sporită a grăsimilor acumulate
 • Îmbunătățirea funcției ficatului și bilei
 • Eliminarea lichizilor reținute
 • Ajută la eliberarea cantității necesare a sucurilor digestive
 • Normalizarea nivelurilor de glucoză în sânge
 • Reglarea apetitului
 • Curățarea de toxine

Acțiunea componențelor

Extract din artichoke , planta care este recunoscuta ca fiind  un stimulator rapid pentru slăbire, datorita conținutului de cynarin, acidul ascorbic, acidul cafeic, flavonoide, niacina, riboflavina, calciu, zinc. Această combinație de elemente duce la curățarea de toxine,  descompunerea sporită a grăsimilor  și îmbunătățirea digestiei. Proprietățile înalte antioxidante a componenței ridică tonusul și funcționarea corectă a organismului.  Mai special este, că extractul din artichoke  ajută funcției bilei – moment obligatoriu pentru eliberarea sănătoasă de excesul de greutate.

Extract din Păpădie.  Are multe folosuri pentru sănătate, dar special în slăbire, Extractul din Păpădie e de neînlocuit cu  prioritățile sale de detoxicare și influența lui benefică asupra funcțiilor ficatului. Echilibrează tractul gastro-intestinal, curăță organismul de elemente periculoase, ajută la normalizarea glucozei în sânge și tensiunea arterială.

Extract din Ononis. Planta are  efect minunat asupra excesului de greutate, mai ales din cauza proprietăților sale diuretice.   Indeparteaza excesul poftei de mâncare  și are o eficacitate puternică  împotriva depunerilor de celulita si de grăsime. Stimulează metabolismul

Extract din Mentă.  Menta e una din plantele cele mai utilizate din cauza multor acțiuni folositoare asupra organismului.  După datele cele mai noi  menta îmbunătățește acțiunea sucului bilar, pe care organismul îl utilizează pentru descompunerea și absorbția grăsimilor. În același timp acționează calmant asupra mușchilor stomacului.  Aceste priorități ale ei  ușurează digestia. La fel activ luptă cu stresul – unul din factorii importanți ai obezității.

Slimisima e o formulă precisă, creată de specialiști, cu calitate înaltă și rezultate perfecte contra excesului de greutate. Foarte mult se recomandă tuturor, care doresc să  slăbească sănătos și să curățe organisuml de toxine.

Compoziţie: extracţii naturale apoase din plantele Cynara scolymus 40%, Ononis arvensis, Taraxacum Officinale şi Mentha, agent de reglare a acidităţii: acid citric; conservanţi: benzoat de sodiu şi sorbat de potasiu. Doza zilnică recomandată: 20ml – împărţită pentru două administrări, luate cu 30 de minute înainte de masă. Doza recomandată de 20ml conţine 8g extract din Cynara scolymus, a câte 5g extracte din rădăcina plantelor Taraxacum Officinale şi Ononis arvensis şi 1,9g extract de Mentha. Produsul este destinat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani! Nu depășiți doza indicată! Supliment alimentar. Nu este un substitut pentru un regim alimentar variat! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Acest produs are un gust distinctiv. La fel ca toate extracte naturale lichide, Slimisima ar putea avea un ușor sedimente – caracteristică tuturor extractelor naturale. A se agita bine înainte de fiecare utilizare. Nu utilizați în timpul sarcinii sau care alăptează! Nu este recomandat persoanelor sensibile la oricare dintre ingrediente. Dacă aveți probleme cu stomacul, bila si / sau a tensiunii arteriale se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza Slimisima! Depozitare: A se păstra într-un loc uscat ferit de lumina solară. O dată deschis trebuie să fie ținut în frigider și consumat în decurs de 30 de zile.

 

Cum platesc ? Dar cu transportul cum este ?

Iata si raspunsurile:

Transport

Provincie: livrare in 2-3 zile lucratoare prin DPD Romania pret 20 RON/ livrare
Bucuresti: livrare in 1-2 zile lucratoare prin DPD Romania pret 15 RON/ livrare

Transport GRATUIT la comandarea a mai mult de doua flacoane din produsele prezentate.

Metode de plata

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

In cate zile ai voie sa returnezi produsele cumparate online, fara sa explici de ce?

In termen de 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la data primirii produsului.

 

 

 

4. Al partulea produs se numeste SANVEINE

Imagine similară

Dilatația venoasă chinuie pe mulți dintre noi.  Cauzele apariției lor sunt multe – lipsa activității fizice destule, obezitate, slăbiciune a țesutului conjunctiv, graviditate ș.a. Dar Natura ne oferă mijloace minunate, mulțumita cărora putem îmbunătăți tonusul și să fortificăm vasele sanguine. Sanveine e o combinație de extracte naturale de Aesculus, Coada-calului (Equisetum arvense) și Sunătoare. 3 plante minunate, care   lupta contra varicelor. O grijă efectivă din interior catre exterior!  Doar sub forma de  extracte, organismul nostru poate  la maxim  să absoarbă componența lor importantă.

Beneficii:

 • Întărește vasele sanguine și menține elasticitatea lor
 • Acționează venotonic, vasoconstrictor și fortifică capilarele
 • Ajută țesutului conjunctiv
 • Foarte efectiv și împotriva hemoroizilor
 • Are proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și diuretice
 • Ajută la reducerea vâscozității sângelui
 • Reduce riscul formării chegurilor (trombilor)
 • Are o acțiune analgezica

Acțiunea componențelor

Extract din Aesculus   Un mijloc natural de neînlocuit contra varicelei, tromboflebitei și hemoroizilor.  Are acțiune antiinflamatorie, venotonică, acțiune analgetică și fortifică capilarele.  Bogat în flavonoizi, vitamina C și K ș.a. Datorita componenței sale, extractul din Aesculus areo acțiune vasoconstrictoare și ajută la etanșarea pereților vaselor sanguine. E valoros  și datorita plantei  esculina cumarina glicozid, care ajută la reducerea permeabilității și fragilității capilare. Precum și datorita escinei – substanță, care reduce coagularea sângelui, și respectiv și riscul de formare a cheagurilor intravasculare.

La fel reduce colesterolul din sânge  și are efect favorabil în caz de ateroscleroză.

Extract din Sunătoare.   Planta are spectru larg de acțiune, inclusiv și la varicele și hemoroizi.  Ocupă un loc important, deoarece e  exclus de bogată în flavonoizi și vitamina С.  Precum și din cauza proprietăților sale antiinflamatorii   și antiseptice. Puteți să-o găsiți în orice recetă populară pentru fortificarea vaselor sanguine.  Dar sub forma Extractului în Sanveine, noi putem la maxim să utilizăm acțiunea acestei plante așa de respectată în toată lume.

Extract din Coada-calului.  Este cunoscut cu proprietățile sale antioxidante și diuretice.  Se utilizează foarte reușit la profilactica și tratarea varicelei, deoarece e bogată în substanțe cu acțiune antiinflamatorie și hemostatică. Are ca efect cresterea elasticității vaselor sanguine. Îmbunătățește cicrculația sângelui, sporește procesele de vindecare a pielii și mucoaselor.

Sanveine e un mijloc excelent pentru îmbunătățirea tonului și fortificarea vaselor sanguine.  O grijă importantă pentru vasele sanguine !

Compoziţie: extracţii naturale apoase din plantele Coada-calului  ∕Equisetum arvense/, Sunătoarea /Hypericum perforatum/, seminţe din Castan sălbatic /Aesculus hippocastanum/, agent de reglare a acidităţii: acid citric, conservanţi: sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu. Doza zilnică recomandată: 30 ml – împărţită pentru trei administrări a câte 10 ml fiecare. Se administrează cu 30 de minute înainte de masă. Doza recomandată de 30 ml conţine 15g extract din Coada-calului şi câte 7,4g extract din Sunătoare şi seminţe de Castan sălbatic. Produsul este destinat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani! Nu depășiți doza indicată! Supliment alimentar. Nu este un substitut pentru un regim alimentar variat! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Acest produs are un gust distinctiv. La fel ca toate extracte naturale lichide, Sanveine ar putea avea un ușor sedimente – caracteristică tuturor extractelor naturale. A se agita bine înainte de fiecare utilizare. Nu utilizați în timpul sarcinii sau care alăptează! Nu este recomandat persoanelor sensibile la oricare dintre ingrediente. Nu pentru utilizarea de către persoanele care suferă de nefrită și nefrozonefrit, rinichi si boli de ficat! Probleme cu tensiunea arterială înainte de utilizare, consultați un medic!

Depozitare: A se păstra într-un loc uscat ferit de lumina solară. O dată deschis trebuie să fie ținut în frigider și consumat în decurs de 30 de zile.

 

Cum platesc ? Dar cu transportul cum este ?

Iata si raspunsurile:

Transport

Provincie: livrare in 2-3 zile lucratoare prin DPD Romania pret 20 RON/ livrare
Bucuresti: livrare in 1-2 zile lucratoare prin DPD Romania pret 15 RON/ livrare

Transport GRATUIT la comandarea a mai mult de doua flacoane din produsele prezentate.

Metode de plata

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

In cate zile ai voie sa returnezi produsele cumparate online, fara sa explici de ce?

In termen de 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la data primirii produsului.

 

Si inca ceva foarte IMPORTANT:

Imagine similară

TOATE cele 4 produse prezentate sunt la REDUCERE !!!

 

Aici GASESTI cele 4 produse MIRACULOASE !!!

 

Imagine similară

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.