Publicat pe Lasă un comentariu

DE CE PARFUMURILE ORIENTALE SUNT CONSIDERATE CELE MAI SENZUALE ?

De ce parfumurile orientale sunt considerate cele mai senzuale

Imagine similară

Parfumurile orientale confera o aura senzuala prin aroma exotica care te duce cu gandul la povestile Seherezadei si la un cadru arab opulent. Ele sunt parfumuri puternice, condimentate, care te fac sa te indragostesti de ele iremediabil.

Principalele ingrediente ale parfumurilor orientale sunt ambra, vanilia, moscul, lemnul de cedru si oud.

Ambra este cea mai des intalnita aroma care, combinata cu rasini exotice, vanilie, mosc, flori exotice si condimente, induce o stare de senzualitate si mister.

Oud-ul este un ingredient scump, dar de baza in parfumurile orientale si da forta aromelor imbietor combinate.

Un aspect care defineste parfumurile orientale si le amplifica senzatia de senzualitate il constituie atentia la detalii cu care este realizat fiecare din ambalaje. Astfel, sticlele in care sunt imbuteliate parfumurile orientale sunt adevarate bijuterii care amintesc de palatele somptuoase ale lumii arabe, bijuterii care se pastreaza mult timp dupa ce parfumul a fost folosit.

Parfumurile orientale sunt impartite in trei familii olfactive:
– Soft Oriental
– Oriental
– Oriental Lemnos

Parfumurile din categoria Soft Oriental se caracterizeaza prin arome de ambra, tamaie si note florale. Senzualitatea in acest amestec este data de tamaie. Aromele din aceasta categorie creaza amestecuri delicate atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Parfumurile din categoria Oriental se caracterizeaza prin arome de vanilie si rasini. Aromele din acesta categorie creaza amestecuri exotice, puternice si opulente pentru femei si barbati increzatori in fortele proprii.

Parfumurile din categoria Oriental Lemnos sunt caracterizate de notele lemnoase din lemn de santal, pachuli, cedru si vetiver. Aromele acestei categorii creaza cele mai interesante parfumuri oriental lemnoase care …………….

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.