HAINA DE BLANA GRI CU MANECA LUNGA – noul accesoriu statement al multor femei

Hainele de blana au devenit noul accesoriu statement al multor femei. In abordarea acestui obiect vestimentar, orice gust isi gaseste satisfactia, intrucat haina de blana a devenit o piesa versatila, pretabila oricarui context cotidian. Invaluie-te in eleganta scandinava, purtand o haina de blana gri cu maneca lunga.

Stilul ce are la baza sa simplitatea, naturaletea si minimalismul este caracterizat de eleganta rafinata cuprinsa de stilurile atemporale. Blanita este captusita, are un croi lejer si ca sistem de inchidere se prinde cu mos si baba. Administreaza-ti doza de glam!

Imagini pentru HAINA DE BLANA GRI CU MANECA LUNGA

Imagine similară

Imagini pentru HAINA DE BLANA GRI CU MANECA LUNGA

Imagine similară

Imagini pentru HAINA DE BLANA GRI CU MANECA LUNGA

Imagine similară

Asa cum va spuneam, hainele de blana sunt un must have in acest anotimp.Se potrivesc perfect cu blugi grosi, pantaloni eleganti sau casual, dar si cu rochii si fuste.

Alege o haina de blana pentru a o purta la un eveniment deasupra rochiei de seara pentru ca arata mult mai bine ca un palton sau o jacheta.

Haina de blana are un aspect foarte pretios si feminin, iar ce femeie nu isi doreste sa poarte asa ceva?

Daca vrei sa ai un aspect cat mai casual, poarta haina de blana cu o pereche de pantaloni tigareta, botine cu toc gros, pulovar si chiar o caciula cu pompon. De asemenea, poti alege pentru un look de zi o rochie casual din tricot, lejera si cizme negre peste genuchi fara toc. Incearca sa nu apelezi la combinatii foarte “gandite”, ci alege un look care sa para usor neglijent, casual.

Tu cum porti haina de blana?

Imagine similară


Lasă un comentariu