SETURI CADOU COSMETICE NATURALE LE CHATELARD 1802

Imagine similară

Fabricat in Franta. Flori de Lavanda Naturala de Provence cultivata in Franta intr-un set caodu cu Sapun Natural de Marsilia 100g Lavanda.

Aceste flori isi vor pastra parfumul mai mult de un an, si si-l vor improspata permanent atunci cand veti presa florile, eliberand astfel ulei esential proaspat din corpul florilor – va vor parfuma ambientul, dulapurile si va vor scapa si de molii, bineinteles, in mod natural – fara a mai folosi chimicale periculoase, ce pot da alergii.

Un cadou inspirat ales si placut de catre orice persoana draga su potential destinatar protocolar.

Este vorba de lavanda de cea mai buna calitate atent selectionata – o planta pretentioasa, a carei calitate depinde in proportie maxima de clima si solul unde este cutivata. Se cultiva lavanda si la noi, insa nu este aceeasi din punct de vedere calitativ – profesionistii cunosc cel mai bine acest lucru – parfumerii din Grasse, Franta, putand depune marturie despre diversele clase de calitate ale lavandei cultivata in alte zone de pe glob, inclusiv Romania (de orice fel, inclusiv lavandin).

Sunt diferente majore la calitatea parfumului si continutul de ulei esential, ceea ce face ca Lavanda Le Chatelard 1802 sa-si pastreze parfumul si in stare uscata – lucru neintalnit ina lata parte.

Le Chatelard cultiva inca din 1802 aceasta planta emblematica pentru Franta, Provence, la munte, in Drome Povencal, la peste 1800 de m altitudine. Acolo, unde lavanda creste si natural, clima fiindu-i propice, rezultatul este o lavanda unica in lume, incarcata de un parfum pur si clar, persistent, nemaintalnit in alta parte

Va invit sa va convingeti de calitatea parfumului Florilor de Lavanda Naturala de Provence Le Chatelard 1802 – parfumul acestora va dura luni de zile – si mai bine de un an. Cand doriti sa-i intensificati sau sa improspatati parfumul, presati delicat intre degete saculetul / pernuta, florile degajand parfum proaspat din interior.

Va va parfuma ambientul, dulapul, hainele, in mod absolut natural – cu o persistenta sanatoasa, de pana la de 10 ori un saculet cu parfumuri chimice industriale si toxice ce se gaseste in hypermaket…

Parfumul acesta se va regasi in toata gama de produse din gama de lavanda Le Chtelard 1802 – un parfum curat, pe baza de uleiuri esentiale veritabilel identic cu florile de lavanda ca nota/tenta, lucru ce nu veti mai intalni la produsele concurentefabricate pe scara industirale cu parfumuri de sinteza chimica.

Si… atentie, calitatea da dependenta ! Insa este una sanatoasa, de produse naturale variate…. Nu are anul atatea zile cate sunt necesare astfel incat sa puteti testa toate produsele lor  fie si dintr-un sortiment anume…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.