Buze mai voluptoase si senzuale! – Reducere 49% !

Imagine similară

 

Valoare: 1760.00lei

Cat castigi: 870lei

Reducere: 49%

JUVEDERM ULTRA3 este un produs pentru buze şi pentru zona gurii şi este destinat măririi volumului si conturului buzelor, redefinirii formei buzelor şi tratării ridurilor fine verticale ale gurii şi a ridurilor mai pronunţate din colţurile gurii.

Introducerea de acid hialuronic (Juvederm Ultra) prin microinjectii la nivelul ridurilor si buzelor duce la stoparea efectelor imbatrinirii, netezirea ridurilor( profunde si superficial) dar si un effect de marire a buzelor.

JUVEDERM ULTRA  este o gama de acid hialuronic cu consistent fina care este injectat pentru refacerea volumului facial, umplerea ridurilor si marirea buzelor.

Spre deosebire de alte variante de acid hialuronic, Juvederm Ultra are o consistenta speciala patrunzand cu usurinta in piele obtinindu-se astfel un aspect natural al pielii.Juvederm Ultra contine si un anestezic local (lidocaina) ,deci tratamentul ridurilor si marirea buzelor va fi bine tolerate de pacienta.

Tratamentul cu JUVEDERM ULTRA poate fi efectuat în numai 15 minute dar poate dura mai mult în funcţie de zonele tratate.

Durata efectelor poate depinde de vârstă, cantitatea de filler injectat, locul de injectare, calitatea pielii şi în general de starea de sănătate şi de modul de viaţă al pacientei.

Totuşi, cu ajutorul gamei JUVEDERM ULTRA, efectele benefice durează până la un an de la aplicarea tratamentului

Voucherul include:

  • Juvederm Ultra –  1 ml Acid Hialuronic Gama Lux ultrapurificat pentru marirea buzelor si umplerea ridurilor de la nivelul fetei

 Zone recomandate:

  • Marire buze
  • Contur buze
  • Zona fruntii
  • Zona dintre sprancene
  • Zona de la colturile ochilor
  • Ridicare colturi buze

Efecte: hidratare, umplere buze, estompare riduri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.