Ceas Smartwatch pentru copii Vonino KidsWatch S2, Sim Prepay Orange , GSM, GPS, Blue – reducere 43% !

Ceas Smartwatch pentru copii Vonino KidsWatch S2, Sim Prepay Orange , GSM, GPS, Blue

Imagine similară

CEAS. TELEFON. SI MAI MULT DE ATAT.
RAMAI IN SIGURANTA!

Tine-i aproape pe cei dragi tie.
Kidswatch S2 este un ceas de mana pentru copii cu functie de localizare si telefon mobil incorporate, creat cu gandul la parinti – mai putine griji pentru parinti si in acelasi timp mai multa libertate pentru copii. Ceasul tine familiile conectate fara necesitatea de a cumpara copilului un smartphone mai devreme decat este necesar.

KidsWatch S2 este un dispozitiv care-i face pe cei mici sa-si doreasca sa il poarte zilnic. Acesta are un buton SOS pe care copiii il pot apasa cu usurinta in caz de urgenta, dar si doua butoane de apel atribuite numerelor familiei. Durata de viata a bateriei este de pana la 48 de ore intre incarcari, in functie de conditiile de utilizare. De asemenea, ceasul vine in doua optiuni de culoare, potrivire pentru fiecare baiat sau fata, iar datorita materialelor din care este facut, acesta va rezista tuturor activitatilor zilnice ale copiiilor.

FII LA CURENT CU ACTIVITATEA COPILULUI.

 

KidsWatch S2 functioneaza impreuna cu aplicatia Vonino Family Tracker, disponibila gratuit pe Apple App Store si pe Google Play. Aplicatia permite parintilor sa stea conectati, prin intermediul smartphone-ului, la activitatea copiiilor pe toata durata zilei. Fie ca verificam daca cel mic a ajuns bine acasa de la scoala sau vrem sa il anuntam ca intarziem cateva minute, duo-ul SmartWatch S2 si Vonino Family Tracker ajuta parintii sa scape de griji.

LASA-TI COPIII SA EXPLOREZE IN SIGURANTA!

 

LOCALIZARE IN TIMP REAL – Folosind aplicatia Vonino Family Tracker impreuna cu KidsWatch S2, locatia curenta a copilului va fi disponibila oricand, cu usurinta.
ZONE DE SIGURANTA – Zonele de siguranta sunt un gard virtual in jurul unei zone alese de tine. Cand acestea sunt active, vei fi notificat de fiecare data cand copilul intra sau iese din perimetrul acestora.
FUNCTIE APEL – Copiii va pot contacta doar apasand un buton!
FUNCTIE SOS – Cand copilul simte ca nu este in siguranta, acesta poate folosi butonul SOS pentru a apela numerele presetate
TRASEU – Folosind functia Traseu, poti verifica activitatea copilului pe parcursul zilei. Vei putea vedea intreaga calatorie, incluzand opririle, pe o perioada de timp aleasa de tine.
COMPATIBIL ANDROID SI IOS – Aplicatia este disponibila atat pe Google Play, cat si in Apple App Store

 

Imagine similară


Lasă un comentariu