Publicat pe Lasă un comentariu

V-ar Plăcea Să Arătați cu 25 de Ani mai Tânără?

Imagine similară

Rezultate uimitoare confirmate de cititori: Acesta să fie miracolul împotriva ridurilor pe care îl tot așteptați? Trebuie să vedeți, ca să credeți! Cea Mai Bună Soluție Pentru Ten de care Nu Ați Mai Auzit

Mezoderma Youth Activator este foarte recomandat de doctori renumiți și mame, în același timp.

 

Cum Funcționează?

Prin cercetările sale, Maria a descoperit că adevăratul secret al Mezoderma Youth Activator sunt două ingrediente cheie:

  • Matrixyl Synthe’6
  • Celule Stem din Măr

Ambele sunt ingrediente naturale care lucrează împreună pentru a șterge ridurile și liniile fine de la nivel celular – sub suprafața epidermei – și de aceea sunt așa de eficiente.

Matrixyl Synthe’6 este o peptidă cu ingrediente de nouă generație, care acționează ca cel mai eficient ingredient de umplere a ridurilor. Principiul său de acțiune este efectul în linie, prin stimularea sintezei a 6 constituenți majori ai pielii: colagen I, colagen III, colagen IV și laminină 5.

Celule Stem din Măr este o tehnologie revoluționară pentru protejarea celulelor stem ale epidermei. Este vorba despre o specie de un măr din Elveția, bine cunoscută pentru capacitățile sale excelente de păstrare și durabilitate. Datorită acestei tehnologii revoluționare, celulele stem din acest măr rar sunt folosite pentru a spori longevitatea celulelor epidermei.

Pierderea colagenului duce la formarea ridurilor. Când îmbătrânim, colagenul se distruge și nu mai este înlocuit. Aceste peptide funcționează ca un semnal care spune tenului că a fost degradat și că trebuie să creeze colagen nou. Aplicarea peptidelor direct pe ten face pielea să simtă că a pierdut colagen recent și că trebuie să creeze o nouă doză.

Ce fac celulele stem este să scape de straturile vechi de piele moartă și să ajute la generarea de piele nouă și tânără. Testele  arată că puteți șterge aproape 20 sau 30 de ani de pe față în mai puțin de 14 zile. Dar cheia constă în alegerea de Creme și seruri care au ingrediente de calitatea cea mai mare și mai pură, deoarece nu sunt toate la fel.

Imagine similară

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.