Afla ce masina cumperi ! – Oferta promotionala ! Reducere 60 lei !

INSPECTORUL PE TEREN

PRIMESTI AJUTOR IN ORICE SITUATIE

Fie ca mergeti impreuna, fie ca il trimiti doar pe el la vizionarea masinii,
iata cum te poate ajuta specialistul Inspector pe Teren:

ASISTENTA LA VERIFICARESpecialistul Inspector pe Teren te insoteste la vizionarea masinii si ii face o verificare amanuntita in 60 de puncte, iar la final iti prezinta un raport detaliat, obiectiv pentru masina verificata.

VERIFICARE REMOTE

Daca nu ai timp sau esti din alta localitate decat masina poti trimite doar specialistul Inspector pe Teren la vizionare. Tu vei primi raportul de verificare si fotografiile direct pe email, fara timp pierdut si costuri suplimentare.

RAPORT DE VERIFICARE

La final vei primi un raport de 10 pagini cu verificarea masinii second hand + fotografii detaliate ale daunelor gasite. In plus, specialistul Inspector pe Teren iti va prezenta concluziile sale cu privire la masina.

CE VERIFICARI FACE SPECIALISTUL INSPECTOR PE TEREN?

 

identificare masina

Imagine similară

inspectie de daunalitate exterior

Imagine similară

inspectie vizuala la interior

Imagine similară

inspectie la motor

Imagine similară

inspectie in portbagaj

Imagine similară

 

60 PUNCTE DE VERIFICARE

 

5 ZONE VERIFICATE

 

90 MINUTE PER VERIFICARE
11 ANI DE EXPERIENTA

CARE SUNT AVANTAJELE INSPECTOR PE TEREN ?

Ce imi ofera in plus fata de o verificare intr-un service?

RAPIDITATE SI EFICIENTASunt disponibili fix cand ai nevoie. Nu trebuie sa astepti 3-4 zile pentru o programare la dealer. La ei verificarea masinii se face chiar in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta. Fac verificari si in weekend.

OBIECTIVITATE SI TRANSPARENTAAceste este punctul nostru forte. Inspectorul pe Teren vede pentru prima data masina, odata cu tine, in momentul verificarii. Pe tot parcursul inspectiei tehnice, poti sta langa masina si poti pune intrebari.

SERVICII PROFESIONISTEInspectorul pe Teren este specializat in verificarea masinilor second hand si va face o inspectie completa in peste 60 de puncte + verificarea actelor masinii. Sunt folosite echipamente profesionale si unitati de diagnoza performante.

LUCREAZA DOAR IN INTERESUL TAUSpre deosebire de un service, noi nu avem niciun interes in repararea masinii verificate sau in vanzarea unei alte masini. Inspectorul pe Teren lucreaza doar pentru tine si iti apara interesele in fata vanzatorului.

MOBILITATE MAXIMAInspectorul pe Teren se deplaseaza acolo unde se afla masina si face verificarea la fata locului, chiar daca masina nu este deplasabila. Nu mai trebuie sa mergi cu masina la service si sa te potrivesti cu programul vanzatorului.

CONSILIERE GRATUITAInainte de toate, inspectorul pe teren este prietenul tau. Ca orice prieten adevarat, iti ofera consultanta si iti raspunde la intrebari, despre masina verificata sau despre alegerea masinii potrivite.

Imagine similară

Au descoperit daune in valoare de: 14.550.908

Au verificat numarul de kilometri pentru: 18.629 masini

Au descoperit daune ascunse pentru: 31.218 masini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s