Aer conditionat Electrolux, 12.000 BTU – reducere 550 !

Imagine similară

Aer proaspăt, cu stilModul în care arată locuința dvs. și cum vă face să vă simțiți este vital pentru bunăstarea dvs. Aparatul nostru de aer condiționat OptiBreeze este un mix ideal de formă și funcție. Designul frumos și premiat se încadrează armonios în decorul oricărei locuințe. Suplu și discret, acesta este o adiție firească care asigură sănătate și bunăstare prin respirarea unui aer proaspăt, purificat. Acesta este aerul proaspăt, asigurat cu stil.

Modul cel mai silenţios şi economic pentru răcirea sau încalzirea casei Dvs.Indiferent de modul operare, răcire sau încălzire, acest aparat clasificat A++, are un consum de energie extrem de scăzut, mulţumită tehnologiei inverter.

Răciţi şi încălziţi casa într-un mod economic şi silenţios!Tehnologia Inverter de care dispune acest aparat de aer condiţionat asigură cel mai mic consum posibil de energie electrică, la răcirea şi încălzirea casei.

Calitatea aerului face parte din confortul casei Dvs.!Sistemul avansat de filtrare al acestui aparat înlatură cele mai fine particule de praf, bacteriile precum şi mirosurile neplăcute. Acum este proaspăt şi curat!

Confortul care vă urmează prin casăActivaţi funcţia Follow-me de pe telecomandă şi acest aparat de climatizare va menţine temperatura dorită acolo unde ţineţi telecomanda în casă.

Aparatul de aer condiţionat care nu deranjeazăNivelul de zgomot in timpul funcţionarii acestui aparat de aer condiţionat este extrem de redus mulţumită tehnologiei Inverter. Sunetul nu vă va deranja în niciun moment, nici chiar noaptea.

Se poate programa pornirea cu intarziere oricand intr-un interval de pana la 24h cu ajutorul programatorului de 24h.

Functia de dezumidificare pentru pastrarea unui aer proaspat in interior.

Functia Turbo: o simpla atingere pentru o racire rapida.

Modul complet Auto: se poate programa temperatura dorita pentru racire de cate ori este necesar.
Filtrul de Carbon Activ inlatura mirosurile neplacute.

Imagine similară

 


Lasă un comentariu