Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux – reducere 350 lei + 1 set cadou !

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1696SWD, 9+6 kg, inverter, 1600 rpm, aburi

Imagine similară

Dublu de îngrijire şi economie de spaţiuMaşina de spălat rufe cu uscător Electrolux DualCare™ vă permite să spălaţi şi să uscaţi toate rufele într-un singur ciclu. Cu programe pentru fiecare ţesătură, inclusiv pentru articole din lână şi delicate, puteţi spăla şi usca cu încredere hainele preferate, în mod repetat.

Maşina de spălat cu uscător cu atingere delicate.Sistemul DualCare™ al acestei maşini vă permite să spălaţi şi să uscaţi toate ţesăturile delicate, inclusiv articolele care se spală doar manual. Cu programele delicate şi temperaturile mai reduse de uscare nu numai că vedeţi diferenţa, dar o veţi simţiţi.

Descoperiţi beneficiile aburuluiSpălătoriile profesionale se bazează pe abur pentru a relaxa fibrele şi îndepărta cutele. Programul nostru cu abur vă oferă acasă aceleași funcţii, eliminând mirosurile neplăcute şi uşurând călcatul. Deci, petreceţi mai puţin timp şi depuneţi mai puţine eforturi cu rufele.

Spălaţi şi uscaţi zilnic într-o singură orăProgramul de spălare şi uscare de 60 de minute de la DualCare™ este perfect pentru spălarea zilnică a unor cantităţi mici de rufe sau atunci când vă grăbiţi. Oferindu-vă rezultate excelente în doar o oră, acesta vă economiseşte timpul şi vă asigură cea mai bună eficienţă energetică.

Reglaţi durata ciclului pentru a se încadra în programul dumneavoastră, nu inversAsiguraţi-vă că spălatul rufelor se va face conform programului dumneavoastră. Cu TimeManager® puteţi modifica durata ciclului, iar rufele dumneavoastră vor fi gata exact la momentul dorit.

Tehnologie adaptată fiecărui ciclu de spălare.Puneți rufele de spălat în tambur și lăsați DualCare™ să facă restul. Tehnologia sa OptiSense detectează automat dimensiunea fiecărei încărcături, calculând necesarul de apă și durata programului. Deci, indiferent ce spălați, obțineți întotdeauna cea mai bună îngrijire a rufelor.

 Imagine similară

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.