Cuptor incorporabil electric cu aburi Electrolux – reducere 20% !

Cuptor incorporabil electric cu aburi Electrolux EOA3454AOX, inox, catalitic

Imagine similară

Cea mai crocantă crustăFuncţia PlusSteam a acestui cuptor foloseşte puţin abur pentru a crea o culoare mai apetisantă şi strălucitoare, o crustă mai crocantă şi o textură moale şi delicioasă pentru toată pâinea făcută în casă.

Folosiţi fiecare centimetru al spaţiului interior; totul va fi gătit uniformDatorită sistemului de încălzire UltraFanPlus cu ventilator supradimensionat şi design de ghidare a aerului nou, alimentele sunt gătite uniform, indiferent unde se află în cuptor.

Cuptorul care vă ajută să-l curăţaţiAcest cuptor chiar vă ajută să-l curăţaţi. Interiorul său are un strat inteligent de acoperire catalitică care absoarbe şi arde grăsimea, iar curăţarea este mai uşoară.

Comenzi directe – cu butoane rotative şi selectarea orei de start şi de terminarePentru o gătire imediată, această interfaţă cu ecran LED vă permite să selectaţi durata de gătit şi ora de start şi de terminare. Acesta are butoane retractabile şi butoane de comandă pentru accesarea tuturor setărilor.

Acţionare uşoară şi silenţioasă de fiecare dată când îl închideţiCând vă grăbiţi şi, pur şi simplu, nu aveţi timp să închideţi cuptorul cu atenţie, acest cuptor tot se închide uşor şi silenţios, datorită acţionării VelvetClosing ®.

Grill electricObţineţi cele mai bune rezultate la rumenire, chiar şi cu vase mai mici. Este uşor şi rapid cu grătarul cu circuit dublu al acestui cuptor.

Imagine similară

Cuptor incorporabil electric cu aburi Electrolux EOA3454AOX, inox, catalitic


Lasă un comentariu