Blender Electrolux Expressionist Collection – oferta promotionala !

Blender Electrolux Expressionist Collection ESB7300S, 900 W, 1.65 l

Imagine similară

ESB7300S blenderul face parte din Colecția Expressionist. Cu un motor puternic şi vas de sticlă rezistent la fluctuații mari de temperatură, acest blender se va potrivi în orice bucătărie.

Tehnologie TruFlow ® – cuţite învelite în titanTehnologia cuţitelor din titan împreună cu desingul deosebit permit o blendare rapidă şi eficientă, precum şi o bună funcţionare, pentru un timp îndelungat.

Motor puternic de 900WPuterea mare de zdrobire, a unui motor de 900W asigură o preparare rapidă pentru orice tip de fruct, gheaţă sau nuci. Toată puterea stă în mâinile dvs, prin atingerea unui buton.

Cană cu o capacitate de 1.65 litriCana mare de sticlă, cu o capacitate 1.65l este suficient de încăpătoare pentru a amesteca porţii mari. Este realizată dintr-o sticlă foarte rezistentă la schimbări rapide de temperatură şi fisuri şi poate fi curăţată în siguranţă, în maşina de spălat vase.

Design sofisticat şi funcţionalNu am urmărit să creăm un produs care doar să arate bine, ci să concepem unul performant, uşor de folosit şi rezistent în timp. Acest blender este din inox, are lame detaşabile şi un vas care poate fi curăţat în maşina de spălat vase. Şi bineînteles este un blender cu un aspect atrăgător.

Imagine similară

Blender Electrolux Expressionist Collection ESB7300S, 900 W, 1.65 l


Lasă un comentariu