Cafetiera Electrolux Expressionist Collection – reducere 15% !

Cafetiera Electrolux Expressionist Collection EKF7800, inox, 1080 W, start intarziat 24 h

Imagine similară

Beneficii

Această cafetieră face parte din colecția Expressionist. Este dotată cu o funcție de selectare a aromei, respectiv tăriei, afisaj LCD, filtru PureAdvantage și un timer programabil ce vă permite să setați pornirea cafetierei în intervalul a 24h.

Funcţie AUTO-START (24h)Imaginați-vă că vă treziţi cu mirosul de cafea proaspătă în fiecare dimineață. Funcția Auto-Start permite programare în 24 de ore. Pur și simplu programați cafetiera, prin intermediul ecranului LCD HighContrast™, astfel încât să înceapă prepararea unei cafele aromate atunci când doriți.

Selector AromaStrength™Selectorul AromaStrength™ face ca ajustarea intensității cafelei dvs, să fie foarte ușor de realizat, prin simpla apăsare a unui buton. Alegeți o ceașcă cu o aromă şi tărie puternică pentru o dimineață ocupată sau o aromă, respectiv tărie mai usoară pentru o după-amiază lejeră.

Filtru de apă PureAdvantage™Cafetierele Electrolux sunt dotate cu un sistem de filtrare a apei încorporat pentru a oferi cafelei o aromă și un gust mai bun. Filtrul de apă poate fi înlocuit şi vă asigură de o cafea proaspătă, cu gust placut şi în anii care vor urma.

Rezervor de apă detaşabilEste simplu ca bună ziua. Rezervorul de apă mare, detaşabil, al acestei cafetiere are marcaje clare şi poate folosi pentru alimentarea de pâna la 12 căni de cafea. Uşor de scos şi uşor de umplut, va face ca prepararea cafelei să fie mult mai plăcută.

Cafetiera Electrolux Expressionist Collection EKF7800, inox, 1080 W, start intarziat 24 h
Imagine similară

Lasă un comentariu