Mustela Maternite pachet pentru proaspete mămici

Imagine similară

După naștere, pielea este supusă unor modificări mai rapide decât celor la care a fost supusă în perioada sarcinii. Corpul prospetei mămici tinde să revină la formele de dinainte de sarcină iar schimbările rapide pot avea efecte asupra tonusului general al pielii, fermității și elasticității. Totodată cu nașterea, volumul sânilor crește; aceștia devin mai mari, mai grei și chiar își schimbă semnificativ volumul înainte și după alăptare.

Ținând cont de aceste etape prin care trece corpul proaspetei mămici vă propunem pachetul special conceput pentru a susține pielea in perioada de după naștere și pentru a-i reda frumusețea.

Mustela Maternite pachet conține:

  • Mustela Maternite Gel pentru fermitate 200ml. Utilizând acest produs pielea devine mai fermă, mai elastică și mai frumoasa. Datorită peptidelor de avocado, ingrediente patentate de origine naturala, senzatia de piele care ține este diminuată, iar pielea devine suplă și confortabilă. Centella asiatica imbunatateste tonusul si elasticitatea pielii, pentru un efect intens de redare a fermitatii. Sophora japonica ajuta la remodelarea vizibila a siluetei prin mobilizarea depozitelor de grăsimi, susținând astfel pierderea kilogramelor suplimentare.
  • Mustela Maternite Ser pentru fermitatea bustului 75ml. Compatibil cu alăptarea, serul nu conține ingrediente ce trebuiesc evitate în timp ce alăptați: parabeni, ftalati, fenoxietanol, bisfenol A si S, cafeină sau alcool. Datorită serului, pielea este mai fermă 91% și mai tonifiată 81%, iar efectul tensor 69% dat de ingredientul elastoregulator (un ingredient de origine naturală) îi îmbunătățesc rezistența la variațiile de volum (ale sanilor).
  • O geantă plic.

Ambele produse cosmetice sunt recomandate a fi utilizate de două ori pe zi, dimineața și seara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.