Publicat pe Lasă un comentariu

Nikon COOLPIX WATERPROOF W100 backpack kit (marine) – reducere 31% !

Imagine similară

Partajaţi instantaneu momentele distractive din vacanţă, cu aparatul foto rezistent la apă COOLPIX W100.

Îl puteţi scufunda până la o adâncime de 10 m¹ şi, în plus, este rezistent la şoc² prin cădere de la 1,8 m, rezistent la frig, până la -10 °C şi rezistent la praf¹; aşadar, este construit să facă faţă oricăror situaţii neaşteptate.

Realizaţi fotografii de înaltă calitate şi materiale video Full HD cu sunet stereo, în timp ce aplicaţia SnapBridge transferă automat imaginile către dispozitivul inteligent, pentru a le putea partaja şi stoca uşor. Butoanele dedicate operării printr-o singură atingere şi interfaţa uşor de utilizat simplifică operarea, existând chiar şi un meniu special pentru copii.

Cu aparatul foto COOLPIX W100 de 13,2 megapixeli, fotografierea devine simplă pentru toată lumea.

DURABILITATE RELAXANTĂ

Acest aparat foto poate face faţă tuturor situaţiilor neaşteptate. Este rezistent la apă¹, la adâncimi de până la 10 m şi rezistent la şoc² prin cădere de la 1,8 m, aşadar nu este nevoie să vă îngrijoraţi în privinţa deteriorării în urma căzăturilor sau scufundărilor în piscină. Este rezistent la frig, până la -10 °C şi, de asemenea, rezistent la praf¹, permiţându-vă să îl luaţi oriunde, fără nicio grijă. Puteţi pur şi simplu să vă relexaţi şi să vă bucuraţi de o fotografiere distractivă pentru toată lumea.

PARTAJARE SIMPLĂ CU SNAPBRIDGE

Cu SnapBridge, imaginile de înaltă calitate realizate cu aparatul foto Nikon pot înviora reţelele de socializare în câteva secunde. Această aplicaţie utilizează tehnologia Bluetooth® low energy (BLE) pentru a menţine o conexiune constantă, cu un consum redus de energie, între aparatul foto şi până la cinci dispozitive inteligente. Fotografiile pot fi transferate automat în telefonul sau tableta dumneavoastră, pe măsură ce fotografiaţi. Pur şi simplu luaţi dispozitivul inteligent şi fotografiile vor fi acolo: imaginile sincronizate în timp ce fotografiaţi sunt redimensionate automat, fiind astfel simplu de examinat sau de editat în aplicaţia preferată şi rapid de încărcat pe site-urile de socializare. Dacă nu doriţi să sincronizaţi automat fiecare fotografie, comenzile simple vă permit să sincronizaţi manual anumite fotografii, să transferaţi imaginile la rezoluţii mai mari şi să sincronizaţi filme.

În prezent este disponibilă aplicaţia pentru dispozitivele cu Android. Aplicaţia SnapBridge pentru iOS va fi disponibilă la App Store® de la sfârşitul lunii august 2016. Aparatul dumneavoastră foto poate necesita o actualizare de firmware, înainte ca versiunea pentru iOS a aplicaţiei SnapBridge să poată fi utilizată.

ÎNREGISTRAŢI VIDEO FULL HD

Realizaţi filme minunate cu prietenii şi familia, printr-o atingere de buton. Pur şi simplu apăsaţi butonul dedicat pentru înregistrări video şi veţi înregistra materiale video Full HD 1080p cu sunet stereo. Când va începe acţiunea, veţi fi întotdeauna gata să înregistraţi momente memorabile în mişcare, în timp ce funcţia VR electronic (Reducere vibraţii) menţine cursivitatea filmelor. Puteţi chiar să vă jucaţi cu un efect de dioramă, pentru a conferi filmelor un aspect de scenă în miniatură şi puteţi reda pe HDTV, cu un cablu HDMI opţional. Aduceţi la viaţă aniversările speciale şi scenele din călătorii, prin intermediul filmelor de înaltă calitate, care sunt perfecte pentru partajarea pe reţelele de socializare.

REALIZAŢI IMAGINI DE ÎNALTĂ CALITATE, DE FIECARE DATĂ

Spuneţi adio imaginilor cu aspect granulat şi momentelor ratate, deoarece puteţi să fotografiaţi utilizând un obiectiv NIKKOR foarte clar şi un senzor de imagine CMOS de 13,2 MP. Zoomul optic 3x al obiectivului NIKKOR este extensibil până la 6x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom³, aducându-vă mai aproape de subiect, astfel încât să puteţi fotografia toate momentele distractive şi să surprindeţi, de asemenea, expresii faciale deosebite. Calitatea înaltă a imaginilor este garantată, permiţându-vă să înregistraţi imagini statice şi video pe care le veţi arăta şi partaja cu mândrie.

OPERARE SIMPLĂ ŞI INTUITIVĂ

Când are loc acţiunea, sigur nu doriţi să vă faceţi griji în privinţa modului de operare al aparatului foto, şi COOLPIX W100 este conceput pentru a-l simplifica. Patru butoane dedicate vă permit accesul direct la meniu, în timp ce o interfaţă simplu de utilizat vă ajută să găsiţi cu uşurinţă caracteristica de care aveţi nevoie. Butoanele sunt mari şi comode pentru mâinile mici, fiind concepute să asigure confortul fotografierii pentru utilizatorii de toate vârstele. Selectaţi Mod automat facil şi aparatul foto va optimiza toate setările pentru dumneavoastră, oferindu-vă imagini minunate de fiecare dată. Monitorul LCD TFT mare, de 6,7 cm/2,7 inci, cu 230.000 puncte, simplifică încadrarea fotografiilor, iar stratul anti-reflexie şi funcţia de reglare a luminozităţii vă oferă întotdeauna o vizibilitate clară – chiar şi în condiţii de iluminare scăzută sau în lumina directă a soarelui. Încărcarea prin micro-USB vă oferă un timp scurt de reîncărcare, astfel încât să fiţi întotdeauna pregătit pentru a surprinde momentul perfect.

CARACTERISTICI PRIETENOASE CU FAMILIA

COOLPIX W100 simplifică fotografierea chiar şi pentru cei mai mici fotografi, cu un Meniu varietate, care permite alegerea meniurilor pentru adulţi sau pentru copii. În meniul pentru copii, ecranele de întâmpinare frumos colorate se schimbă de la zi la noapte, conform orei de fotografiere. De asemenea, apar personaje de întâmpinare pentru a face fotografierea şi mai distractivă, iar copiii pot să se joace adăugând la imagini efecte de desene animate sau semne drăguţe, precum inimi şi stele. Aparatul foto se livrează într-o gamă de culori vibrante, pentru a corespunde oricărui stil de viaţă.

FIŢI CREATIV CU EFECTE DE IMAGINE

Scoateţi în evidenţă fotografiile cu o gamă de efecte, de la Evidenţiere culori – adăugarea unei tente de culoare pe o imagine alb-negru – până la Ochi de peşte şi Aparat foto de jucărie. Efectul de Retuşare cosmetică vă permite să schimbaţi înfăţişarea oricărei persoane, cu opţiuni precum Rimel, Dinţi albiţi sau Ruj. Puteţi chiar să adăugaţi dâre de lumină la fotografii cu Expunere multiplă (mai luminos) sau să creaţi o Prezentare de diapozitive cu sunet, direct în aparatul foto. Adio zile cu fotografii neclare!

PORTRETE PERFECTE, REALIZATE MAI SIMPLU

Sistemul Portret inteligent facilitează realizarea portretelor măgulitoare ale familiei şi prietenilor. Acesta activează caracteristici precum AF prioritate faţă, care detectează automat zona feţei subiectului şi focalizează pe aceasta. Chiar dacă subiectul se mişcă sau schimbaţi compoziţia fotografiei, sistemul va reţine automat focalizarea pe faţa acestuia. Modul Zâmbet acţionează obturatorul când detectează zâmbetul subiectului, în timp ce Avertizare clipire vă însţiinţează imediat dacă subiectul a clipit în timp ce era fotografiat, astfel încât să puteţi reface fotografia. Funcţia Încadrare faţă sub apă vă scuteşte de la a vă uda când fotografiaţi la piscină sau la plajă, realizând automat fotografii subacvatice atunci când detectează feţele oamenilor.

FOCALIZARE PRECISĂ FIABILĂ

Funcţia Găsire ţintă AF încorporată (în Modul automat) asigură focalizarea precisă în fiecare imagine. Aceasta prevede cu acurateţe care va fi subiectul principal din fotografie, astfel încât veţi obţine automat focalizarea prin simpla încadrare a fotografiei. Zona de focalizare este prezentată pe monitor înainte de a apăsa butonul de declanşare, astfel încât să ştiţi cu exactitate unde va fi focalizarea principală din imagine. Pentru subiecte umane, feţele sunt prioritare pentru focalizare.

NIKON IMAGE SPACE

Ca utilizator al unui aparat foto Nikon, puteţi beneficia în mod gratuit de un spaţiu de stocare online de 20 GB în cloud, prin intermediul site-ului Nikon dedicat pentru stocare şi partajare, NIKON IMAGE SPACE. Aflaţi mai multe la NIKON IMAGE SPACE.

¹ Aparatul foto corespunde clasei de protecţie 8 (IPX8) privind rezistenţa la apă şi clasei de protecţie 6 (IP6X) privind rezistenţa la praf, conform standardelor JIS/IEC.
² Acest aparat foto a trecut testul realizat în atelierele Nikon (testul de cădere de la o înălţime de 1,8 m/5,9 ft pe un placaj gros de 5 cm/2 inci), conform metodei MIL-STD 810F 516.5-Shock*. * Standard pentru metode de testare al Departamentului apărării S.U.A.
³ Magnificarea prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom este calculată de la poziţia cu unghi larg maxim a zoomului optic.

Imagine similară

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.