Secretul vindecarii spontane – reducere 24% !

Frank J. Kinslow - Secretul vindecarii spontane -

Imagine similară

Cartea Secretul vindecarii spontane, publicata la editura For you, este un set de instructiuni, de urmat pas cu pas, privind modul in care se pot vindeca in decursul a catorva minute, suferintele fizice si psihice.

Procesul se numeste „Antrenare cuantica“ si nu e o modalitate traditionala de vindecare, ci o forma noua, care solicita constienta pura, aflata dincolo de minte.

Aceasta este mai mult decat o carte – este un ghid practic, aflat la indemana, pentru a va schimba viata intr-o clipa. Frank Kinslow demonstreaza puterea constientizarii si apoi arata cum sa ne deschidem mintea, pentru a crea o vindecare spontana – oricand, oriunde, cu oricine si orice.

Este amuzant… si mai usor decat credem.

Dr. Kinslow este medic chiropractician, expert in problemele surdomutilor si Doctor in consiliere spirituala clinica. El continua sa scrie si sa predea despre aplicarea practica a vindecarii si armoniei in viata de zi cu zi. Locuieste in Sarasote, Florida, alaturi de sotia sa, Martina. Dr. Kinslow este initiatorul si profesor unic al procesului de „Antrenare cuantica“ (QE). Tine seminarii si conferinte in intreaga lume. Instruieste Practicieni QE atestati, care au drept de practica QE. Acestia primesc certificat si pot face sedinte de vindecare QE, intr-un cadru clinic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.