Miere cu semințe – 100% natural ! pret promo 8 lei !

 

Imagine similară

 

Mierea de albine este cel mai rapid şi puternic energizant natural cunoscut.

Ea întăreşte nervii, dă putere corpului şi prelungeşte viaţa.

De asemenea, mierea este utilă în reglarea activităţii principalelor glande din corp şi în mentinerea echilibrului endocrin.

Mierea de albine este şi un puternic antiinfecţios natural, care acţionează asupra principalelor sisteme şi aparate din organism, de la tubul digestiv şi căile respiratorii până la nivelul pielii şi al mucoaselor. Este un puternic stimulent al digestiei şi al metabolismului, ajută tranzitul intestinal şi favorizează eliminarea promptă a toxinelor din organism.

Semințele conțin energii uriașe și substanțe benefice pentru organism. Semințele ar trebui să nu lipsească din alimentația noastră zilnică datorită conținutului lor de magneziu, seleniu, calciu, etc.

Seminţele trebuie să fie consumate în stare naturală, neprăjite. Al nostru „Borcan cu sănătate” conține:

-seminte de floarea-soarelui – o importantă sursă de vitamina E, B1, B5, magneziu, seleniu şi fosfor,

– seminţe de dovleac  – previn sau luptă cu constipaţia şi balonarea, sunt diuretice, întăresc muşchiul cardiac şi rinichii, ajută la creşterea părului, elimină metalele grele din organism.

– seminţe de susan, are un conţinut bogat în Magneziu şi Calciu

– seminţe de în – sunt folosite la combaterea constipaţiei şi a inflamaţiilor tubului digestiv şi căilor urinare.

– seminţe de floarea-soarelui –  au multiple întrebuinţări în medicina naturistă. Sunt un remediu de bază în combaterea bolilor de rinichi, de bilă şi circulatorii.

Semințele de mac – Îmbunătăţesc digestia,  sunt bogate în calciu, fosfor, fier şi zinc, ajutând astfel la remineralizarea oraganismului, scad colesterolul „rău“ și este de ajutor în cazul bolilor nervoase.

RECOMANDARE:

-consumaţi amestecate cu mierea, care ajută să fie mai uşor digerabile şi asimilabile de către stomac, iar vitaminele şi enzimele din miere ajută la asimilarea mineralelor din seminţe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.