Storcator profesional Kuvings prin presare la rece – reducere 930 lei !

Imagine similară

Kuvings

Fie ca iti doresti un suc de mere, tomate sau portocale, fie chiar unul din iarba de grau, cu storcatorul Kuvings CS600 te bucuri de mai mult suc proaspat, bogat in vitamine si substante nutritive.

 

Spre deosebire de storcatoarele conventionale de mare viteza, care distrug nutrientii si grabesc procesul de oxidare, Kuvings stoarce delicat fructele si legumele, fara a le distruge structura naturala. Prin stoarcerea lenta (60 rpm) a fructelor si legumelor intregi, vei beneficia de un suc natural, bogat in vitamine si enzime, minimizand pierderea de substante nutritive.

 

Un storcator de fructe avand o calitate ridicata si un design ergonomic, Kuvings CS600 se preteaza unei largi categorii de sucuri care pot fi preparate zilnic. Este patentat pentru extractia la viteza redusa, ceea ce face ca acest storcator pentru sucuri sa preseze si sa stoarca ingredientele in loc sa le macine. Kuvings CS600 iti produce mai mult suc cu elicele imbunatatite, tamburul liniar si sita fina pentru o mai mare cantitate de pulpa si un contact cu aerul cat mai redus.

 

Storcatorul CS600 dispune de un sistem dual de siguranta cu 3 canale de ventilatie realizate din materiale durabile de inalta calitate, pentru a produce cel mai gustos suc cu cele mai multe substante nutritive. Sistemul de blocare este proiectat cu un design sigur pentru a permite functionarea doar atunci cand corpul principal si tamburul sunt conectate precis.

 

Motorul puternic de 200 W asigura o calitate constanta, minimizand frecarea si zgomotul. Tehnologia unica a storcatorului Kuvings CS600, permite obtinerea unui suc natural 100% omogen cu ajutorul motorului puternic de rotatie redusa care este capabil sa proceseze fructe si legume foarte fibroase. Storcatorul ramane rece, silentios si stabil, multumita procesarii la viteza redusa.

 

Capacul inteligent, confortabil si sofisticat, permite stoarcerea usoara, este convenabil si practic si va permite spalarea usoara a acestuia pentru a preveni varsarea si pentru a realiza sucuri mixte.

 

Storcatorul CS600 vine alaturi de Top Set CS600, care contine: tubul de alimentare, axul melcat, filtrul, suportul din silicon pentru sita si vasul de colectare. Componentele storcatorului prin presare la rece Kuvings (sitele si racleta, recipientele de colectare a sucului si pulpei, vasul de mixare a sucului, axul melcat si impingatorul) se curata doar sub jet de apa, nu sunt lavabile in masina de spalat vase.

One comment on “Storcator profesional Kuvings prin presare la rece – reducere 930 lei !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.