Detector de radar modular Beltronics STI Remote Plus – Detecteaza de la distanta radarele si pistoalele laser de ultima generatie !

Imagine similară

Producator: BELTRONICS
Cod producator: STI Remote Plus

Detectie semnale radar/laser; Modul GPS inclus; Baza de date radare fixe preincarcata; Tehnologie Total Shield

Tip: Modular
Detectie: Laser, Radar
Modul GPS: Inclus

Detecteaza de la distanta radarele si pistoalele laser de ultima generatie 

Beltronics Sti Remote Plus asigura detectia semnalelor emise de aparatele radar in toate benzile cat si receptia semnalelor pistoalelor laser pentru masurarea vitezei. Beltronics Sti Remote Plus este unul dintre cele mai bune detectoare de radar din lume, datorita distantei mare de detectie, antenei duble M3 cu receptarea semnalelor slabe si comenzilor simple si intuitive.

Fara alarme false 

Esti mai pregatit de drum datorita bazei de date a detectorului, preincarcate cu radarele fixe, cu camerele ce determina viteza medie de deplasare si cele cu infrarosu de la semafor, dar si cu alte restrictii din trafic. Reduci alarmele false prin Tehnologia incorporata GPS, care te ajuta sa memorezi locurile unde sunt surse de semnale false, prin cele doua functii AutoLock/AutoUnlock si Mark Location. Alarmele false sunt eliminate si datorita tehnologiei DSP (Digital Signal Processing), astfel fiind identificat digital doar semnalul de radar din zgomotul permanent existent pe frecventa de functionare, dar si prin functia Autoscan care permite analizarea continua a semnalelor receptionate.

Confort sporit 

Pentru mai multa liniste la bord, detectorul reduce intensitatea avertizarilor sonore, prin functia AutoMute. Urmaresti mai usor informatiile datorita display-ului care afiseaza simultan mai multe semnale radar prin functia Threat Display, dar si viteza de deplasare, precum si voltajul bateriei.

Imposibil de reperat 

Esti mai relaxat pentru ca Beltronics Sti Remote Plus este imposibil de reperat, datorita tehnologiei Total Shield.

 


Lasă un comentariu