Pasta de dinti protectie complexa cu efect de albire – Rezultatul unic este asigurat de combinația de cărbune activ micronizat și silicați dentari !

MEDIBLANC Strong Black Pasta de dinti protectie complexa cu efect de albire 2

Imagine similară

MEDIBLANC STRONG BLACK este o pastă de dinți neagră de calitate superioară, pentru o senzație de maximă curățenie, o respirație proaspătă și dinți albi, în mod natural. Nu conține agenți de înălbire chimică sau foarte abrazivi, agenți de spumare iritanți, fluoride, și conservanți. Rezultatul unic este asigurat de combinația de cărbune activ micronizat și silicați dentari.

Cărbunele activ poate lega o cantitate mare de depozite și bacterii nedorite din gură, care altfel ar putea duce la respirație urât mirositoare și la carii dentare. Silicea dentară micronizată au o suprafață mare și, astfel fiecare particulă poate lega de două ori mai multe impurități decât propria greutate. marginile rotunjite garantează o abraziune redusă și o înlăturare blândă a pigmenților.

În timpul curățării are loc umezirea rapidă a suprafeței dintelui, crearea unei spume bogate și o distribuție uniformă a ingredientelor active. Ingredientele emoliente și spumantul blând, fac ca întregul proces să fie foarte eficace și, de asemenea, au grijă de smalțul dentar. De întărirea acestuia are grijă fosfatul de calciu, care mărește viteza de absorbție a mineralelor în dinți și accelerează mineralizarea. Dinții sunt, prin urmare, intens protejați împotriva cariilor.

Formularea patentată cu îndulcitori naturali, mentol și mentă conferă MEDIBLANC STRONG BLACK un gust răcoritor și energizant. Vă puteți bucura de respirația extra fresh mult după curățarea dinților! Datorita compoziției sale STRONG BLACK este potrivită fie zilnic, fie ca tratament complementar altor paste ale brandului MEDIBLANC.

Efecte:

 • Cărbunele activat și silica dentară micronizată albesc dinții în mod natural
 • Curăță și locurile greu accesibile
 • Ingrediente naturale îngrijesc cavitatea orală
 • Oferă senzația unor dinți perfect curați
 • Protejează împotriva plăcii bacteriene și a cariilor
 • Activitate antimicrobiană intensă
 • Întărește și protejează smalțul dinților
 • Previne respirația urât mirositoare
 • Garantează o respirație proaspătă, timp îndelungat
 • Oferă o protecție complexă a cavității bucale

Compoziție:

 • Carbonul activat are o structură poroasă și o suprafață mare, și astfel elimină în mod eficient substanțele care provoacă decolorarea dinților.
 • Silicații dentari sunt particule unice cu mărimea de 10 microni, care leagă până la de două ori mai multe impurități decât propria greutate. Nu au margini ascuțite și sunt, prin urmare, foarte blânde cu smalțul.
 • Aloe vera hidratează, calmează și regenerează gingiile.
 • Fosfatul de calciu crește eficiența mineralizării, îi accelerează durata și întărește smalțul dinților.
 • Rețeta patentată de îndulcitori naturali, mentol și mentă oferă o respirație proaspătă de lungă durată.

Utilizare:

Pentru a curăța dinții, utilizați, de cel puțin 2 ori zilnic, o cantitate de mărimea unui bob de mazăre.

 

Despre marca MEDIBLANC

MEDIBLANC | Produsele unice de igienă dentară ale mărcii britanice MEDIBLANC  aduc pe piață o compoziție și un efect revoluționar.

MEDIBLANC combină toate substanțele active naturale cunoscute,  sistemele de protecție și curățare. Se creează astfel o îngrijire unică și eficientă.

MEDIBLANC oferă soluția ideală de albire a dinților, pentru dinții sensibili, probleme cu sângerarea gingiilor (parodontită).

Datorită compozițiilor unice, produsul acționează asupra problemelor încă de la apariția acestora.

Datorită faptului că nu are în compoziție substanțe iritante sau alte ingrediente ce pot afecta cavitatea bucală, aceste produse sunt indicate pentru utilizarea pe temen lung.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s