Statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20, 2400 W – reducere 190 lei !

Imagine similară

Philips

Statia de calcat cu abur de la Philips dubleaza viteza cu care calci! Tehnologia revolutionara OptimalTEMP face calcatul mult mai usor: o combinatie perfecta intre abur si temperatura. Nu trebuie sa sortezi hainele si nici sa reglezi temperatura!

 

 

100% usor de utilizat, fara reglaje necesare

100% usor de utilizat, fara reglaje necesare. Acum puteti calca toate articolele care pot fi calcate unul dupa altul, fara a fi nevoie sa asteptati sau sa reglati selectorul de temperatura.

 

 

 

100% sigur pe toate articolele care pot fi calcate

100% sigur pe toate tipurile de materiale, chiar si pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi calcate si au confirmat rezultate de calcare excelente.

 

 

 

OptimalTEMP: combinatia perfecta de abur si temperatura

Combinatia perfecta de abur si temperatura pentru toate hainele datorita 1) Procesorului de control inteligent si avansat: controlul de mare precizie al temperaturii talpii 2) generatorului compact de abur ProVelocity: calcat de 2 ori mai repede

 

 

 

Talpa premium SteamGlide Plus pentru o alunecare fara cusur

Talpa SteamGlide Plus cu cea mai buna alunecare va ofera rezultate desavarsite. Designul atent al orificiilor asigura o distributie echilibrata a aburului.

 

 

 

 

Jet de abur continuu, de pana la 120 g/min

Reduceti de doua ori timpul de calcare cu abur de inalta performanta. Aburul patrunde in profunzimea tesaturii, facand calcatul mai rapid si mai usor, chiar si pe articole vestimentare dificile. Cu cat folositi mai mult abur, cu atat calcati mai bine si mai repede.

 

 

 

 

Presiune pompa max. 5 bari

Datorita pompei de inalta presiune instalate in aparat, acesta transfera apa catre fier generand un abur puternic. Totul este posibil datorita generatorului de abur ProVelocity, cu abur puternic si constant care provine de la talpa si nu permite condensul apei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s