Vaporizator Volcano Digit 220V + Easy Valve – reducere 480 lei !

Vaporizator Volcano Digit 220V + Easy Valve

Imagine similară

Vaporizator ‘Volcano Digit’- Kit complet

Avantajul vaporizatorului „Volcano Digit” consta in display-ul mare pe leduri, care indica imediat si precis utilizatorului statusul operatie. Volcano Digit comunica eficient cu utilizatorul iar sistemul sau electronic de control functioneaza chiar mai bine decat regulatorul bi-metal al lui Volcan Classic. Volcano Classic nu necesita mentenanta datorita designului robust si valvei balonului.

Valva si balonul pot ramane atasate fiind gata de utilizare oricand. Diametrul camerei de umplere este optim Ambele tipuri de Volcano vin cu con periabil de metal bine proportionat. Materialele folosite nu au gust si sunt brevetate pentru industria alimentara. Atat cartusul de incalzire cat si pompa cu diafragma pot rezista la cele mai dificile tensiuni si deformatii. O siguranta de temperatura, filtrul de aer si amortizorul sunt incluse in Volcano, la fel si blocul de incalzire din aluminiu care aduce aer curat la temperatura dorita. Acesta are un control electronic precis, un display mare pe LED  ce afiseaza temperatura setata si cea actuala, atat in grade Celsius cat si in grade Fahrenheit. Preferintele si cerintele clientilor nostrii au fost luate in considerare cand a fost dezvoltat Easy Valve.
Easy Valve este caracterizata prin manevrarea foarte usoara si mentenanta minima.  Acum putem multumi un numar mare de utilizatori care prefera sa nu curete echipamentul. Atunci cand Easy Valve nu mai este utilizabila se inlocuieste cu una noua. Dupa o usoara curatare camera de umplere este reutilizabila.
Valvele inteligent construite si dimensiunea mare a balonului permit un control vizual excelent al vaporilor acumulati. Toate componentele care intra in contact direct cu vaporii de aer, inclusiv Easy Valve, nu au gust si sunt brevetati alimentar.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.