SCĂDEREA CONSUMULUI DE ENERGIE ȘI A SUMELOR DE PE FACTURI CU 30-50% !

Imagine similară

Tehnologie Germană Nouă : – Pentru a Reduce consumul de Electricitate, conceput Pentru acasă sau chiar pentru zone industriale.

Sunteți, ca mulți alții în ziua de azi, sătul de facturile imense la curent? Este de înțeles. Costurile facturii la electricitate au crescut simțitor în ultimii ani, cu tot mai mulți proprietari plătind sume peste 300 lei pe lună. Nu este vorba că aparatele electrocasnice consumă mult mai mult decât înainte, pur și simplu cresc tarifele la electricitate. Și ce anume puteți face în privința asta? Economisirea electricității prin reducerea folosirii luminii nu prea face vreo mare diferență în ce privește costurile, iar oprirea aerului condiționat nu este o alternativă bună pe timp de vară. Deci ce rămâne de făcut? Există un alt fel de opțiune pentru care nu trebuie să vă schimbați complet stilul de viață?

Răspunsul este simplu: cumpărați și folosiți Power Factor Saver. Nu știați despre acest produs? Iată o explicație simplă a principiului său de funcționare. Power Factor Saver este un dispozitiv pe care îl introduceți doar în priză în apartament, casă, vilă, magazin, salon de înfrumusețare, centru fitness și SPA, casă de vacanță sau chiar în spații comerciale, în depozite și birouri, sau oriunde altundeva. Poate fi folosit în orice locație.

… Considerați-l un ajutor pentru a deveni eficienți

De obicei Power Factor Saver reglează modul în care consumați electricitate acasă sau la birou. În realitate, aparatele electrocasnice consumă mai mult curent decât au nevoie, iar pentru acest curent trebuie să plătiți. Un dispozitiv ca Power Factor Saver va rezolva această problemă, iar dumneavoastră veți plăti doar pentru electricitatea pe care o folosiți de fapt.

Power Factor Saver scade costurile pentru electricitate cu până la 30-50% în multe cazuri, dar multe case vor beneficia de scăderi de 50% sau chiar 60% lunar, ceea ce înseamnă că achiziția va fi amortizată rapid pe măsură ce economisiți bani în fiecare lună.

Desigur sunt mai multe detalii de descoperit în legătură cu aceste dispozitive, dar cu siguranță merită încercate. Luați-vă câteva minute să vă informați despre aceste dispozitive de economisire a banilor pentru a vedea dacă vi se potrivesc, și câți bani puteți să economisiți.

Power Factor Saver mi-a scăzut factura la curent cu 48%!

Raul Costin

Cum funcționează?

Economisiți la factura de electricitate în doar câteva zile. Bucurați-vă de cei 40, 60, sau chiar 100 lei în plus în FIECARE lună și cheltuiți-i pe ceva ce vă place! Până pe vremea aceasta anul viitor veți putea strânge bani pentru o excursie surpriză împreună cu familia. PUTEȚI FACE ASTA cu doar o mică investiție în starea de bine a familiei dumneavoastră. Puteți fi eroul familiei!

Când folosiți frigiderul, mașina de spălat, uscătorul de păr, aerul condiționat, caloriferul electric, sau chiar pompa pentru piscină (pentru cei care stau la casă), știți că acestea consumă mult curent. Cererea de electricitate a fiecărui aparat electric trece prin firele de curent de pe proprietarea dumneavoastră, până la panoul electric…

Cum funcționează cu adevărat?

Mai mult de 16 miliarde euro sunt dați pe electricitate nefolosită în România

– Ministerul Energiei

 

În principal acestea vin din folosirea aparaturii electronice acasă sau în birouri. Motoarele în since sunt ineficiente atunci când trag energie electrică. De aceea producătorii de aparate de aer condiționat și frigidere au început să construiască o tehnologie ecologică asemănătoare, dar ei taxează mii de lei în plus pentru aceasta.

Dar chiar dacă au dispozitive asemănătoare în fiecare unitate, tot nu compensează pentru modul ineficient în care fiecare consumator are construit sistemul electric. În cadrul Universității tehnice din München facem cercetări în mod constant și testăm multe tehnologii noi și modul în care ar putea ele să fie aplicate acasă sau în birouri (ref. Technische Universität München (TUM)>>>).Noi am testat tehnologia noastră pe aparate eficiente de aer condiționat și tot am reușit să scădem consumul cu 10%. Și rezultatele au fost obținute folosind CELE MAI SCUMPE unități, în apatamente noi. Proprietarii au fost uimiți.

 Singura concluzie! Hotărâți-vă singuri…

Introducând dispozitivul în prizele de acasă, puteți să vă faceți apartamentul sau casa mai eficiente.

Motoarele din aparatele electronice (aer condiționat, frigider, calorifer electric sau pompa pentru piscină) irosesc mult curent. Asta înseamnă că deja plătiți mai mult companiei de electricitate decât ar trebui, cu bani câștigați din greu în FIECARE lună. Puteți să schimbați aceasta astăzi.

Prin îmbunătățirea modului în care circulă electricitatea, prin redirecționarea eficientă a energiei electrice fără pierderi (watti) puteți economisi bani din factura de curent. Acest proces reduce cantitatea de căldură din cablurile și motoarele din casă. Direcționarea corectă a electricității va scădea factura de curent, dar de asemenea va prelungi viața aparatelor electronice și electrocasnice.

Fiecare proprietate din România are un motor cu inducție care poate fi eficientizat din punct de vedere electric, pentru a nu mai plăti în plus degeaba. Acestea includ, dar nu sunt limitate la, următoarele: Aer condiționat, calorifer electric, frigider, mașină de spălat, ventilator, balast anti-fulgere T – 12 etc.

Proprietățile comerciale plătesc mii de lei în fiecare lună pentru frigidere, aer condiționat și alte echipamente cu motor care costă mult. Imaginați-vă câte economii ar putea aduce dispozitivul acestor afaceri. Prin reducerea costurilor, ajutați economia. Pe măsură ce ele operează mai des, se pot extinde și pot crea mai multe locuri de muncă, și pot produce servicii și produse mai bune pentru societate.

Rezultatul este…

… Aveți consum mai mic de curent, adică FACTURĂ MAI MICĂ LA ELECTRICITATE!

Cu Power Factor Saver puteți reduce nevoile electronice ale aparatelor, și să vă scădeți factura prin eficientizarea aparatelor cu motor din casă sau de la birou.

Compania de electricitate folosește această tehnică de zeci de ani pentru a eficientiza consumul. De ce ar cheltui compania de curent mii de lei pentru a adăuga această tehnologie la sistemele lor dacă nu ar funcționa?

ASTA PENTRU CĂ TEHNOLOGIA ACEASTA FUNCȚIONEAZĂ!

 

 

 LIVRARE GRATUITĂ! 
PREȚ VECHI
198.00 RON
 LIVRARE GRATUITĂ! 
PREȚ VECHI
366.00 RON
 LIVRARE GRATUITĂ! 
PREȚ VECHI
504.00 RON
 LIVRARE GRATUITĂ! 
PREȚ VECHI
672 .00 RON

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.