Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga Book YB1-X91L, 10.1, Full HD, 4GB, 64GB eMMC, 4G – reducere 570 lei !

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga Book YB1-X91L cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8550 1.44 GHz, 10.1'' Full HD, 4GB, 64GB eMMC, 4G, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10 Pro, Carbon Black

Imagine similară

Imagini pentru black friday

 

Laptop 2 in 1 reinventat

Tastatura Halo | Real Pen | Gata de lucru | Subtire si usor

 

Design premium eficient

Construit dintr-un aliaj de cea mai buna calitate, designul specific echipat cu balama de tip bratara de ceas este atractiv si flexibil. Avand patru moduri versatile, se adapteaza cu usurinta la stilul dumneavoastra de viata.

Vizionati | Tastati | Navigati | Creati

Tastatura Halo

Sunteti gata de actiune? Tastatura Halo a dispozitivului Yoga Book apare pe Create Pad cand aveti nevoie de ea si dispare cand nu mai este necesara. Creata pentru generatia tactila, tastatura optimizata software ofera o experienta de tastare intuitiva gratie feedbackului haptic.

Subtire | Inteligent | Adaptabil

Precizia varfului de stilou

De la scris la desenat, stiloul Real Pen cu dubla utilizare face totul posibil. Cu 2048 de niveluri de sensibilitate la presiune, Real Pen este proiectat sa capteze nuantele subtile ale fiecarei linii. Puteti utiliza varful stylusului Real Pen pentru a scrie si a desena pe Create Pad sau puteti comuta la cartuse de cerneala si la Book Pad pentru a obtine atat versiunea pe hartie, cat si versiunea digitalizata a notelor si schitelor dumneavoastra. Mai mult, gratie tehnologiei Wacom EMR (rezonanta electro-magnetica), puteti face toate aceste lucruri fara fi vreodata necesara incarcarea stiloului.

Fara baterie | Stylus+cerneala | 2048 Niveluri de presiune

Conceput pentru a iesi in evidenta

Fie ca este vorba despre lucru, scoala sau o simpla lista de cumparaturi, scrisul si notitele fac parte din vietile noastre de zi cu zi. Acum cuvintele si liniile de pe o coala de hartie sau din caietul dumneavoastra preferat pot fi inregistrate instantaneu, asa ca nu va trebui sa va mai faceti vreodata griji ca ati pierdut notitele sau o lista de obiective.

Desenati ca un profesionist

Panoul Create Pad al Yoga Book este proiectat in mod unic pentru a oferi cea mai buna experienta de desenat. Este visul oricarui ilustrator: puteti desena pe Create Pad cu o mana in timp ce selectati instrumente cu cealalta. Astfel puteti vedea cum creatiile dumneavoastra prind instantaneu viata pe ecran – mana care deseneaza nu va incurca deloc.
Rezistenta optima a panoului Create Pad face desenatul mai precis si mai confortabil comparativ cu ecranele de sticla. Impreuna cu Real Pen, Yoga Book va ajuta sa dati viata creativitatii dumneavoastra.

Disponibil in Windows

Preferati Windows? Yoga Book este echipat cu Windows 10, oferindu-le iubitorilor de Windows sistemul de operare cu care sunt familiarizati, inclusiv optiuni extrem de utile, precum Windows Ink si Cortana.

O baterie construita pentru durabilitate

Datorita duratei de viata de 15 ore a bateriei, nu aveti nevoie decat de o incarcare pe zi. Bateria imensa de 8500 mAh asigura energie pentru toata ziua, in timp ce procesorul® Atom™ Intel x5 maximizeaza eficienta pentru utilizare de durata. Toate acestea intr-un dispozitiv subtire si usor care tine pasul cu stilul dumneavoastra de viata activ.

Durata de viata de pana la 15 ore a bateriei | Sustinut de Intel® Atom™ Procesor x5

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s