2300 litri de apa curata, timp de un an de zile, chiar de la robinetul bucatariei tale!

Imagine similară

Bucura-te de un filtru modern care iti ofera peste 2300 litri de apa curata, timp de un an de zile, chiar de la robinetul bucatariei tale!

Filtrul Doulton HCP, cu montaj deasupra chiuvetei  este cel mai modern filtru de apa, portabil, ce asigura o calitate excelenta a apei tratate, extrem de usor de montat si de demontat. Este ideal pentru cei care isi schimba des locuinta (studenti, oameni de afaceri, diplomati, etc.) sau au nevoie de acces facil la filtrul de apa. Calitatea ridicata a acestor filtre face ca Doulton sa fie o marca recunoscuta in randul sistemelor de filtrare a apei.

SISTEMUL INCLUDE:

–   carcasa filtru
–   elemente de montaj
–  cartus filtrant ceramic SUPERCARB prevazut cu un microltru Sterasyl impregnat cu argint, cu rolul de a inhiba dezvoltarea bacteriilor pe ltru si un bloc de carbune activ eficient pentru inlaturarea clorului si a substantelor organice din apa (elimina particulele, clorul, chisturile parazitilor microscopici etc).

CUM FUNCTIONEAZA FILTRUL CERAMIC DOULTON? 

 

Proiectat pentru a se potrivi majoritatii tipurilor de baterii pentru chiuvete, filtrul de apa Doulton se conecteaza prin intermediul unui adaptator pentru montaj, cu rolul de a directiona apa in sensul filtrului sau direct la robinet. Intr-o pozitie supapa deviatoare trimite apa prin unitatea de filtrare, unde va fi supusa procesului de filtrare, iar ulterior va fi distribuita prin robinetul specific. In cea de-a doua pozitie supapa trimite apa nefiltrata, pentru a curge direct de la robinetul de bucatarie, ca de obicei.


In functie de tipul contaminantilor din apa ce trebuie eliminati, acesta poate fi inlocuit cu alt tip de cartus din gama.


Selectarea celui mai potrivit tip de filtru permite 
atingerea de performante ridicate in raport cu parametrii apei la intrare.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s