Cel mai bun storcător prin presare la rece – GHID DE ACHIZIŢIE

Cum alegi cel mai bun storcător prin presare la rece? Ce funcţii şi caracteristici trebuie să aibă storcătorul prin presare la rece potrivit pentru tine? Citeşte ghidul nostru şi alege informat.

De ce să alegi cel mai bun storcător prin presare la rece

 Cel mai bun storcator prin presare la receStorcătorul prin presare la rece iţi oferă un stil de viaţă sănătos,  deoarece sucul este proaspăt, bogat în vitamine şi benefic pentru organism.

Alegerea storcătorului prin presare la rece este cea mai bună soluţie pentru cei care doresc să-şi menţină vitalitatea excelentă şi să-şi normalizeze greutatea corporală, prin consumul de sucuri proaspete, naturale şi sănătoase.

Diferenţa principală dintre sutele de dispozitivele de presare şi alte tipuri de storcătoare este designul şi funcţionalitatea. Principiul de acţiune al acestor dispozitive este presarea fructelor care se afla în cupă, strecurarea sucului şi eliminarea lui în pahar. Lichidul format este eliminat prin recipientul de colectare care prezintă găuri, resturile fiind înlăturate manual.

Această metodă de extracţie este considerată cea mai eficientă şi productivă. Cu cât presiunea exercitată asupra fructului este mai mare, cu atât sucul iese într-o cantitate mai mare şi repede.

ŞTIAI CĂ EXISTĂ UN AMĂNUNT deloc de neglijat? – concentraţia lichidului depinde de mărimea găurilor prin care acesta iese.

ŞTIAI CĂ – pentru a stabili consistenta sucului, storcătorul este dotat cu mai multe filtre, pentru a-l putea face după preferinţa fiecărui utilizator, mai gros sau mai subţire.

ŞTIAI CĂ – metoda de presare la rece pe care o utilizează UN dispozitiv, este considerată a fi cea mai bună metodă de preparare a sucurilor. Cu această metodă de preparare, sucul nu se încălzeşte şi nu oxidează menţinând compoziţia naturală a citricelor. Aceasta compoziţie naturală reprezintă o sursă de vitamine şi oligoelemente necesare întregului organism şi mai ales pentru persoanele care suferă de o boală canceroasă.

STIAI CĂ:

-storcătorul prin presare la rece este destul de uşor de utilizat, putând alege orice fel de citrice. Pulpa poate fi utilizată la prepararea altor reţete de bucatarie. Când utilizezi frecvent sucul de citrice, avantajul este că poţi obţine rapid două pahare de suc proaspăt. Modelul manual este de obicei mai ieftin decât cel electric şi este mult mai uşor de întreţinut.

În ultimul timp, FENOMENUL storcătorul prin presare la rece este un TREND SANATOS.  Sucul rămâne întotdeauna proaspăt, neputând fi înlocuit cu nimic, niciodată. Storcătorul prin presare la rece a înlocuit de mult timp storcătorul de citrice convenţional atât în Europa, America sau Asia.

Cum alegi cel mai bun storcător prin presare la rece

Avantaje storcator cu presare la receDispozitivele convenţionale prin presare la rece prezintă un con cu caneluri prin care sucul curge, fiind colectat într-un rezervor. Acest dispozitiv funcţionează pe baza forţei de presare manuală, fructele necesitând tăierea în două şi apoi presarea fermă.

Aceasta este cea mai ieftină opţiune a storcătoarelor prin presare la rece, însă dacă familia celui care doreste SANATATE este compusă din mai mulţi membri nu este indicată alegerea lui, deoarece presupune mult timp şi multă forţă.

Sucul realizat cu storcătorul prin presare la rece este făcut cu o extracţie atentă, fără încălzire şi fără oxidare, ci doar prin înşurubare verticală. Pe când sucul obţinut prin centrifugare rapidă macina fructul şi îl încălzeşte.

Storcătorul cu presare la rece funcţionează la viteze mici ale motorului, realizând o stoarcere blândă, fără a încălzi şi fără a oxida sucul. Produsul obţinut prin stoarcere la rece are un gust natural distinctiv şi o valoare nutritivă ridicată, benefică organismului uman, conţinutul de nutrienţi fiind de patru ori mai mare iar de vitamine de aproape şase ori. Absorbţia în ţesuturi este cu 20 de procente mai rapidă şi mai eficientă.

Funcţionalitatea

Pentru a îmbunătăţi procesul de extracţie, storcătorul prin presare la rece este prevăzut cu un ax filetat durabil, care presează, trecând sucul prin filtru, astfel separându-l de seminţe şi coji.

Principiul de funcţionare al storcătorului la rece, este presa care are rolul de a elimina sucul din citrice prin rotaţii la viteze mici. Acest lucru mărunţeşte pulpa la fel ca şi storcătorul cu centrifugare. Viteza de centrifugare este foarte redusă, aceasta ajungând de la 40 şi până la 110 rotaţii pe minut, eliminând posibilitatea de a face spumă.

Rezultatul este un suc de înaltă calitate, care nu este oxidat şi nu îşi pierde enzimele valoroase, implicate activ în procesul de digestie. Sucul obţinut prin stoarcere la rece are proprietăţi utile, enzime şi minerale şi poate fi păstrat chiar şi două zile fără să-şi piardă proprietăţile, deoarece enzimele se pierd doar la temperaturi de 48-50 de grade.

Tipul de fructe

Storcator prin presare la rece fructe si legumeTipurile de fructe ce pot fi presate la rece sunt citricele, cum ar fi portocale, mandarine, pomelo, grapefruit, lămâie şi multe altele.

Cantitatea de suc

Pentru prima dată pe piaţa mondială stoarcatoarele prin presare la rece au apărut în anii ’90. Datorită proprietăţilor sale versatile şi a posibilităţii de a face sucuri rapide şi naturale, storcătorul prin presare la rece a câştigat popularitate în rândul oamenilor care doresc un stil de viaţă sănatos din întreaga lume.

Cantitatea de suc obţinută cu acest tip de dispozitiv este de cel puţin două pahare şi are o culoare naturală şi o consistenţă bună, nefiind împărţit în facţiuni după câteva minute de la stoarcere, aşa cum se întâmplă după stoarcerea cu storcătorul cu centrifugă.

Ergonomie şi fiabilitate

Storcătoarele prin presare la rece sunt de două feluri: mecanice şi electrice cu viteza de centrifugare foarte redusă. Cele mecanice nu depind de energia electrică şi ca atare nu consumă.

Prin urmare, sucul nu este încălzit şi nu oxidează. Producătorii promovează factorul de fiabilitate, adică dispozitivul din metal, care funcţionează pe principiul pârghiei, neexistând pericolul ca acesta să se defecteze în timpul lucrului, aşa cum se întâmplă cu storcătoarele electrice. Dispozitivele modern sunt foarte bine gândite, pentru că utilizatorul să îl poată folosi cât mai uşor.

Mentenanţa

După utilizare, dispozitivul trebuie  curăţat cu apă foarte simplu.

Brand

Cele mai cunoscute branduri sunt şi cele mai bune, dintre ele făcând parte Hurom, Kuvings, Philips sau Oursson.

Cel mai bun storcător prin presare la rece: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de storcătoare prin presare la rece care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Storcator presare la rece de fructe Kuvings B3500PR

Storcator de fructe cu melc Kuvings B3500PRFie ca va doriti un suc de mere, tomate sau portocale, fie chiar unul din iarba de grau, cu storcatorul Kuvings B3500PR va bucurati de mai mult suc proaspat, bogat in vitamine si substante nutritive.
Kuvings stoarce delicat fructele si legumele, fara a le distruge structura naturala.
Prin stoarcerea lenta (60 rpm) a fructelor si legumelor intregi, veti beneficia de un suc natural, bogat in vitamine si enzime, minimizand pierderea de substante nutritive.

 Vezi detalii si pret >>> AICI

2. Storcator presare la rece de fructe si legume Hurom HE

Storcator de fructe si legume cu melc Hurom HEUn storcator robust, care se descurca ireprosabil fie ca vine vorba de stoarcerea fructelor, legumelor, radacinoaselor sau frunzelor.
Stoarce lent (72 rotatii pe minut),prin presare la rece, fiind ideal pentru acele familii care isi doresc un stil de viata sanatos.
Dopul de silicon va permite sa amestecati sucul direct in aparat, iar faptul ca pachetul contine doua site va ajuta sa preparati atat sucuri limpezi, piureuri, smoothie cat si suc de rosii.

 Vezi detalii si pret >>> AICI

3. Storcator presare la rece de fructe si legume Oursson JM7002/OR

Storcator de fructe si legume cu melc Oursson JM7002/ORStorcatorul de fructe si legume cu melc JM7002 are un tub larg de 7,5 cm si permite stoarcerea fructelor si legumelor intregi fara a fi taiate inainte.
Datorita tehnologiei de presare la rece, cu stoarcere lenta si un melc puternic, veti obtine o cantitate maxima de suc cu mai multe vitamine si nutrienti din orice tip de fructe sau legume.
Acest storcator este foarte silentios, iar jgheabul prevazut cu un capac nu va lasa sa se scurga nicio picatura de suc.

 Vezi detalii si pret >>> AICI

4. Storcator de fructe si legume presare la rece Philips HR1895/80

Storcator de fructe si legume cu melc Philips Avance Collection HR1895/80Tehnologia inovatoare MicroMasticating de la Philips este conceputa sa deschida celulele pentru a stoarce la maximum ingredientele tale preferate, ajutandu-te sa obtii pana la 90% din fructe in pahar, nu la gunoi.
Iarba de grau, spanacul si multe altele pot aduce un plus de sanatate sucurilor cu ajutorul tehnologiei MicroMasticating.
Poti chiar sa adaugi anumite fructe lemnoase pentru uleiurile si substantele nutritive din ele.

 Vezi detalii si pret >>> AICI

5. Storcator manual citrice Zokura

Storcator manual citrice Zokura

Scoate ce-i mai bun din citrice cu ajutorul storcatorului manual, marca Zokura.
Extrem de solid si de stabil, storcatorul manual pentru citrice este fabricat din fonta si are sita din inox, materiale care asigura rezistenta indelungata in timp a acestuia.
Simplu de folosit si usor de curatat, dispozitivul este un ajutor real in bucatarie ori de cate ori poftesti la o limonada sau la un suc natural de portocale, fiind potrivit de asemenea si pentru stoarcerea rodiilor.
Te hidratezi sanatos si te bucuri de vitaminele citricelor, fara efort fizic si fara sa depinzi de curent electric, cu ajutorul acestui produs pentru generatii.

 Vezi detalii si pret >>> AICI

Un gând despre “Cel mai bun storcător prin presare la rece – GHID DE ACHIZIŢIE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s